Ολυμπιακός: Πρώτη ήττα στην κανονική περίοδο μετά από 42 σερί νίκες!

.
Ο Παναθηναϊκός έφυγε από τη νίκη από το ΣΕΦ, υποχρεώνοντας τον Ολυμπιακό στην πρώτη ήττα σε αγώνα κανονικής περιόδου στην Basket League έπειτα από 42 σερί νίκες!

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με το διπλό από το ντέρμπι του Φαλήρου, επικρατώντας του Ολυμπιακού με σκορ 54-66 και πλέον οδηγεί την κούρσα στην Basket League με ρεκόρ 4-0, πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις έπειτα από τις δυο ήττες από τους Πειραιώτες στον τελικό του Σούπερ Καπ και στην πρεμιέρα της EuroLeague.

Ο Ντίνος Μήτογλου πραγματοποίησε ηγετική εμφάνιση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας απέναντι στον Ολυμπιακό, υποχρεώνοντας τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη ήττα τους σε αγώνα κανονικής περιόδου έπειτα από 42 συνεχόμενες νίκες!

Ο Ολυμπιακός άρχισε τη σεζόν 2023/24 στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή με 3/3, επικρατώντας κατά σειρά του Άρη εκτός, της ΑΕΚ Betsson εντός και του Κολοσσού Ρόδου εκτός έδρας. Έτσι το σερί του στη regular season είχε φτάσει στο 42-0 ως το βράδυ της Δευτέρας 30/10. Η τελευταία ήττα του στην κανονική περίοδο ήταν στο αντίστοιχο παιχνίδι της σεζόν 2021-22, όταν έχασε στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό με 76-81 χάρη στη μεγάλη εμφάνιση του Νεμάνια Νέντοβιτς.

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα