Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τα φετινά ντέρμπι σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ δείχνουν τον δρόμο

Newsroom
Γκος
Καμία φορά χρειάζεται να τονιστεί το αυτονόητο, με τα ντέρμπι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ να διεξάγονται υπό άψογες συνθήκες, δείχνοντας τη δουλειά που έχουν κάνει οι δύο διοικήσεις.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από άριστη ατμόσφαιρα, με τους φίλους του Ολυμπιακού να προσπαθούν επί 40 λεπτά να σπρώξουν την ομάδα τους προς τη νίκη.

Τα δύο φετινά ντέρμπι σε EuroLeague και Basket League δεν είχαν την έκβαση που θα ήθελαν οι γηπεδούχοι. Τόσο ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, όσο και ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ έφυγαν νικητές επί του αιωνίου αντιπάλου.

Και στα δύο γήπεδα όμως είδαμε να μπορούν να πανηγυρίσουν οι ομάδες, χωρίς κανένα καπνογόνο ή φωτοβολίδα να τους το εμποδίζει. Οι «πράσινοι» έκαναν ζντο στο κέντρο του γηπέδου χωρίς να χρειαστεί να τραπούν σε φυγή το βράδυ της Δευτέρας στο ΣΕΦ, με τους φίλους των «ερυθρολεύκων» μάλιστα να μένουν να αποθεώνουν την ομάδα.

Άλλωστε όλα κύλησαν ομαλά από την άφιξη της αποστολής, σε ένα ντέρμπι που ο Κώστας Σλούκας επέστρεφε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο ΣΕΦ. Δείγμα της προσπάθειας της διοίκησης τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού με στόχο να προστατεύσουν το ίδιο το προϊόν αλλά και τις επενδύσεις τους.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα