Σπανούλης: Το Μαρούσι τίμησε τον «Kill Bill»

Νίκος Καρφής
Ο Σπανούλης

bet365

Το Μαρούσι τίμησε τον Βασίλη Σπανούλη πριν το τζάμπολ με το Περιστέρι Βwin για την προσφορά του στην ομάδα και στο μπάσκετ.

Όμορφες στιγμές πριν το τζάμπολ στο ματς του Αμαρουσίου με το Περιστέρι Bwin. Οι γηπεδούχοι τίμησαν τον Βασίλη Σπανούλη για την προσφορά του στην ομάδα και το άθλημα και αποθεώθηκε από τον κόσμο.

To Mαρούσι ήταν η ομάδα στην οποία έκανε τις πρώτες μεγάλες εμφανίσεις στα παρκέ μπροστά στο ελληνικό, αφού αγωνίστηκε στο κλειστό του Αγίου Θωμά από το 2001 μέχρι το 2005. Πάντως η ομάδα των Βορείων Προαστίων ήταν η δεύτερη ομάδα του V-Span μετά την πορεία του στον Γ.Σ Λάρισας, την ομάδα της πόλης του. Από τότε μέχρι σήμερα, πέρασαν πολλά χρόνια, με τον Σπανούλη να γίνει θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και της Euroleague, ενώ από πέρυσι ξεκίνησε και τα βήματα του στην προπονητική.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα