Σπανούλης: «Θα μείνουν χαραγμένα στην ψυχή μου τα χρόνια στο Μαρούσι, μια ζωή ευγνώμων»

Newsroom
To Μαρούσι

bet365

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε μετά τη νίκη του Περιστερίου Bwin επί της Κηφισιάς και στάθηκε στην πρώην ομάδα του.

Το Περιστέρι Bwin επικράτησε του Αμαρουσίου πολύ εύκολα, σε μια βραδιά που ο Βασίλης Σπανούλης τιμήθηκε από το Μαρούσι, την ομάδα όπου ανθρώθηκε στην Α1. Ο Κill Bill μίλησε μετά το ματς και τόνισε στην ΕΡΤ πως τα όσα έζησε στο Μαρούσι, θα μείνουν χαραγμένα για πάντα στην ψυχή του.

Για το ματς είπε: Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Μιλήσαμε με τα παιδιά στο ημίχρονο και αυτή είναι η ουσία. Δεν μπορείς να παίζεις μόνο επίθεση έχοντας δεχθεί 52 πόντους. Βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε άμυνα και πήραμε το παιχνίδι. Εκτελέσαμε και καλά στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό θέλαμε»

Για τη βράβευση από το Μαρούσι ανέφερε: «Πέρασα 4 χρόνια εδώ που θα μείνουν χαραγμένα στην ψυχή μου, με αγκάλιασε το Μαρούσι, μου έδωσε τα εχέγγυα και θα είμαι για μια ζωή ευγνώμων. Ήταν η πρώτη μου ομάδα, όταν έφυγα από τη Λάρισα, μικρό παιδάκι, για να έρθω εδώ μόνος μου».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα