ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αποχώρησε υποβασταζόμενος ο ΜακΝίς (vid)

Ο ΜακΝίς αποχωρεί υποβασταζόμενος.
Ο Τζαμούνι ΜακΝίς πρόλαβε να αγωνιστεί μερικά δευτερόλεπτα στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, προτού αποχωρήσει υποβασταζόμενος, μετά από τραυματισμό στο δεξί γόνατο (κάκωση).

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ -Ολυμπιακός ξεκίνησε με τραυματισμό. Και τον Τζαμούνι ΜακΝίς να αποχωρεί από το παρκέ, υποβασταζόμενος! Αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στον πάγκο της ομάδας του, κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια.

Ο σέντερ του ΠΑΟΚ επιχείρησε να κάνει ένα σκριν, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού, Τόμας Γουόκαπ να κυνηγάει τον Χάρισον, με τον τελευταίο να πέφτει πάνω στο γόνατο του συμπαίκτη του.

Ο ΜακΝίς απουσίασε από την ήττα της ομάδας της Θεσσαλονίκης από την Μπενφίκα, ωστόσο βρέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση έχει υποστεί μία κάκωση στο γόνατο και αυτή τη στιγμή φαντάζει απίθανο να επιστρέψει στο ματς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα