Ολυμπιακός, Μπραζντέικις: Η πρώτη διψήφια εμφάνισή του με τα «ερυθρόλευκα»

Δημήτρης Οικονόμου
Μπραζντέικις
Την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Ίγκνας Μπραζντέικις, στη νίκη των Πειραιωτών απέναντι στον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Basket League.

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις πραγματοποίησε την πιο γεμάτη του εμφάνιση επιθετικά φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Λιθουανός, μπορεί να μην ακούστηκε τόσο αφού ο Φαλ έκλεψε τις εντυπώσεις με του triple-double που πέτυχε, ωστόσο βοήθησε αρκετά στο σκοράρισμα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ο Μπραζντέικις έγινε διψήφιος για πρώτη φορά με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Στην EuroLeague δεν είχε προλάβει να το πετύχει μετά από τέσσερις εμφανίσεις, ενώ και στην Basket League οι περισσότεροι πόντοι που είχε πετύχει ήταν οι 8 κόντρα στον Κολοσσό για την 3η αγωνιστική.

Στη Θεσσαλονίκη ο Μπραζντέικις σκόραρε 14 πόντους, αγωνιζόμενος για 25'24''. Ο Λιθουανός ένεκα και των απουσιών μπήκε στη βασική πεντάδα σε θέση «3», αφού ο Παπανικολάου θα πήγαινε στο «4».

Μάλιστα έδειξε να βρίσκει και το χέρι του από την περίμετρο, σκοράροντας 2/5 τρίποντα, ενώ επί της ουσίας... χάλασε το ποσοστό του προς το φινάλε της αναμέτρησης. Συνολικά ο Μπραζντέικις μέτρησε 2/3 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 4/4 βολές, μαζί με 1 επιθετικό ριμπάουντ και 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Φυσικά ο Μπραζντέικις, ερχόμενος ως η τελευταία μεταγραφική ενίσχυση στον Ολυμπιακό, είναι ο παίκτης που χρειάζεται έξτρα χρόνο προσαρμογής και ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσπαθεί μέσω των παιχνιδιών της Basket League να τον εντάξει στο σύστημα των Πειραιωτών, αφού το rotation με τους τραυματισμούς χρειάζεται ολοένα και παραπάνω στο άκρως απαιτητικό πρόγραμμα της ομάδας.

Τα highlights του Μπραζντέικις με τον ΠΑΟΚ

@Photo credits: eurokinissi, ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα