Προμηθέας - Λαύριο: Σκόραραν 63 με 8/13 τρίποντα στο ημίχρονο οι Πατρινοί

Δημήτρης Οικονόμου
Προμηθέας

bet365

Ένας εκπληκτικός Προμηθέας... σκόρπισε μέσα σε ένα ημίχρονο το Λαύριο και σκόραρε 63 πόντους με απίθανο ποσοστό στα τρίποντα.

Ο Προμηθέας βγήκε σε μορφή... καταιγίδας στην Πάτρα για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής κόντρα στο Λαύριο. Οι Πατρινοί με τρομακτικές επιδόσεις στην επίθεση, δείχνοντας το ταλέντο τους στην επίθεση, πέτυχαν 63 πόντους σε ένα ημίχρονο.

Συγκεκριμένα ο Προμηθέας πήρε προβάδισμα με 63-34 στο 20λεπτο, σκοράροντας 33 και 30 αντίστοιχα σε κάθε περίοδο. Με πρωταγωνιστή, ποιον άλλον; Τον Χάντερ Χέιλ!

Το... πολυβόλο του Προμηθέα σκόραρε 21 πόντους με 2/4 δίποντα, 4/4 τρίποντα και 5/5 βολές έχοντας παράλληλα και 2 ασίστ. Μάλιστα πέραν από τα 4/4 τρίποντα του Χέιλ, ο Προμηθέας μέτρησε συνολικά 8/13 και 61%.

Τα εκπληκτικά του ποσοστά τον έφεραν σε αυτήν την εντυπωσιακή περίοδο, με το Λαύριο να μην μπορεί, μοιραία, να αντιδράσει.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα