ΠΑΟΚ: Προανήγγειλε αλλαγές ο Τακιανός

ΠΑΟΚ: Προανήγγειλε αλλαγές ο Τακιανός

Newsroom
Φώτης Τακιανός

bet365

Με αλλαγές στο ρόστερ του θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ, όπως παραδέχτηκε ο Φώτης Τακιανός σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό!

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο PAOK Sports Arena για την 5η αγωνιστική της Basket League, με τον Φώτη Τακιανό να στέκεται στη συνέντευξη Τύπου μετά από ερώτηση που δέχτηκε, στις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν.

Οι «ασπρόμαυροι» είδαν τον ΜακΝίς να τραυματίζεται στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και έχασαν αρκετή από τη δύναμή τους στη ρακέτα, όμως ο Φλάτεν που δεν αγωνίστηκε δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα.

Το κακό του ξεκίνημα όμως στη χρονιά, μάλλον οδηγεί σε αντικατάσταση, κάτι που φαίνεται και από τα λόγια του Τακιανού.

«Λείπαμε έξι ημέρες, γυρίσαμε και κάναμε τις συναντήσεις που έπρεπε. Πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις, με στόχο να γίνει η ομάδα καλύτερη και να ενισχυθεί, να διορθώσουμε ό,τι δεν λειτουργεί. Όλα αυτά θα αρχίσουν να υλοποιούνται από αύριο το πρωί» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ με την εβδομάδα που έρχεται να αναμένεται κομβική.

@Photo credits: eurokinissi, ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα