Μαρούσι: Αμφίβολοι οι Πένο και Μπρίσκο με το Λαύριο

Μαρούσι: Αμφίβολοι οι Πένο και Μπρίσκο με το Λαύριο

bet365

Το Μαρούσι αρχίζει την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με το Λαύριο (13/11) δίχως τους Αϊζάια Μπρίσκο και Στέφαν Πένο που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Με δυο σημαντικά προβλήματα αρχίζει η προετοιμασία του Αμαρουσίου για τον αγώνα της έκτης αγωνιστικής της Basket League στο Λαύριο (13/11) αφού οι «κιτρινόμαυροι» έχουν να αντιμετωπίσουν τους τραυματισμούς των δυο βασικών γκαρντ, Αϊζάια Μπρίσκο και Στέφαν Πένο.

Ο Μπρίσκο ταλαιπωρείται από τράβηγμα στους προσαγωγούς, το οποίο αισθάνθηκε στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής και δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με το Περιστέρι. Πλέον ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ ακολουθεί εντατική θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο.

Όσον αφορά τον Στέφαν Πένο, ο οποίος τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη στην πρώτη φάση του ματς με το Περιστέρι, διακομίστηκε στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι υπέστη κάκωση και και πλέον από την αντίδραση του οργανισμού του στην θεραπεία θα φανεί πόσο διάστημα θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης

Αμφότεροι θα απουσιάσουν από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών και η συμμετοχή τους στο ματς με το Λαύριο είναι αμφίβολη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα