ΠΑΟΚ: Σοβαρός ο τραυματισμός του Τζαμούνι ΜακΝις

ΠΑΟΚ: Σοβαρός ο τραυματισμός του Τζαμούνι ΜακΝις

Newsroom
Ο ΜακΝις

bet365

Ο Τζαμούνι ΜακΝις υπέστη σοβαρό τραυματισμό και θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 6-8 εβδομάδων ενώ η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στη διάρκεια της θεραπευτικής αγωγής.

Ο Αμερικανός σέντερ αποχώρησε από το παρκέ έπειτα από 43 δευτερόλεπτα, στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Οι αρχικοί φόβοι των ανθρώπων του Δικεφάλου επιβεβαιώθηκαν μέσα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε καθώς όπως ενημέρωση η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

«Ο Αμερικανός σέντερ που υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, υπέστη ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου και οστικό οίδημα έξω κνημιαίου πλατό στο δεξί γόνατο. Ο McNeace αναμένεται να μείνει εκτός αγώνων για ένα διάστημα 6-8 εβδομάδων. Θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και φυσιοθεραπείες και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί από τον γιατρό της ομάδας μας, χειρουργό ορθοπεδικό κ.Ιωσήφ Γαβριηλίδη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα