Βιλντόζα: «Νιώθω εξαιρετικά, όλοι με στηρίζουν μέσα στην ομάδα» (vid)

Βιλντόζα: «Νιώθω εξαιρετικά, όλοι με στηρίζουν μέσα στην ομάδα» (vid)

Newsroom
Βιλντόζα

bet365

Μετά και τη νίκη στο «Αλεξάνδρειο» ο Λούκα Βιλντόζα εξήγησε ότι ολοένα και νιώθει καλύτερα ενώ απένειμε τα εύσημα στην ομάδα του για τη στήριξη που του δείχνει.

Ο Αργεντινός γκαρντ του Παναθηναϊκού έγραψε τη δική του ιστορία στο παιχνίδι με τον Άρη καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης των «πρασίνων» που έκλεψε επτά φορές τη μπάλα!

Αν μη τι άλλο δείχνει να «πατάει» καλύτερα και να βρίσκεται σε καλή κατάσταση έχοντας αφήσει πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Μιλώντας στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ είπε ότι «αισθάνομαι και πάλι εξαιρετικά. Με στήριξαν όλοι. Εγώ νιώθω και πάλι υγιής και απολαμβάνω το παιχνίδι πάνω στο παρκέ» ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Για την ανοδική πορεία της ομάδας είπε ότι «παίζουμε καλύτερα. Όλοι ξέρουν τον ρόλο τους. Έχουμε σπουδαίους παίκτες. Ο Ντίνος κάνει καλή δουλειά, ο Ματίας μας βοηθάει. Είμαι περήφανος για την ομάδα και πώς δουλεύει για να γίνει καλύτερη» ενώ για το γεγονός ότι... βρίσκει το χέρι του, ανέφερε: «Με άφησαν ελεύθερο και σούταρα. Δουλεύω πολύ γι αυτά τα σουτ, το έκανα διαρκώς πέρυσι. Τώρα είμαι ξανά υγιής με τον αστράγαλο και νιώθω καλά στο σουτ μου».

Δείτε όσα ανέφερε μετα το ματς με τον Άρη

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα