Ολυμπιακός: Χωρίς Πένο το Μαρούσι κόντρα στους Πειραιώτες

Ολυμπιακός: Χωρίς Πένο το Μαρούσι κόντρα στους Πειραιώτες
Το Μαρούσι υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Αγίου Θωμά (19/11, 20:15) για την έβδομη αγωνιστική και θα παραταχθεί εκ νέου δίχως τον Στέφαν Πένο που προέρχεται από τραυματισμό στον ώμο.

Το Μαρούσι προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί του Λαυρίου και απόψε (19/11, 20:15) υποδέχεται τον Ολυμπιακό για την έβδομη αγωνιστική της Basket League, ανακοιώνοντας sold out για τον αγώνα με τους Πειραιώτες στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Πάντως ο Γιώργος Λιμνιάτης εξακολουθεί να μην υπολογίζει στον Στέφαν Πένο που τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη στην πρόσφατη αναμέτρηση με το Περιστέρι bwin.

Ο γκαρντ των «κιτρινόμαυρων» έκανε θεραπεία και πρόγραμα εκγύμνασης τις προηγούμενες ημέρες για να μην μείνει πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Μολονότι αισθάνεται καλύτερα, το Μαρούσι προτίμησε να τον προστατεύσει ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης στην Πάτρα με τον Απόλλωνα (26/11, 20:15).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα