Άρης: Βαρύ διάστρεμμα ο Σανόγκο

Άρης: Βαρύ διάστρεμμα ο Σανόγκο

Newsroom
Σανόγκο

bet365

Ο Ισμαέλ Σανόγκο υποβλήθηκε σήμερα (20/11) σε μαγνητική μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που έδειξε ότι υπέστη βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική.

Ο Ισμαέλ Σανόγκο απέφυγε τον σοβαρό τραυματισμό και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε τη Δευτέρα (20/11) έδειξε ότι έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική.

Ο Σανόγκο γύρισε τον αριστερό αστράγαλο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ όταν πάτησε στο πόδι του Μιχάλη Τσαϊρέλη και αναγκάστηκε να μεταφερθεί στον πάγκο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Η ακτινογραφία ήταν «καθαρή» και ο Ιβοριανός ψηλός ξεκίνησε αποθεραπεία.

Η επιστροφή του θα προσδιοριστεί βάσει της κλινικής εικόνας που θα παρουσιάζει και ο Γιάννης Καστρίτης θα στερηθεί των υπηρεσιών του στις επόμενες υποχρεώσεις των «κίτρινων» στην Basket League και στο EuroCup.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα