Με τέτοια εικόνα και χωρίς κόσμο, παίρνεις τη νίκη και λες κι ευχαριστώ!
- H επιτομή της κυκλοφορίας και της έξτρα πάσας
- Χαώδης διαφορά επιπέδου και ποιότητας
- Άλστον και Σμιθ άλλαξαν την εικόνα του ΠΑΟΚ!
- Το Περιστέρι την ουσία και τη νίκη, το Λαύριο τις εντυπώσεις
- Νίκη «κολοσσιαίας» σημασίας, στο ίδιο έργο θεατές οι Θεσσαλοί!
Όταν ο ίδιος ο προπονητής του Παναθηναϊκού (7-0) δηλώνει ευθαρσώς ότι η ομάδα του δεν αξίζει τη νίκη, τότε ο ίδιος – και προς τιμήν του για την ειλικρίνεια – ξέρει καλύτερα από τον καθένα το γιατί και το πως, το αγωνιστικό πρόσωπο του «τριφυλλιού» ήταν πολύ κατώτερο του προσδοκώμενου για να κάμψει την αντίσταση ενός άκρως υπολογίσιμου αντιπάλου.
Λίγο η κούραση από τα τρία απαιτητικά ευρωπαϊκά παιχνίδια μέσα σε 8 ημέρες και λίγο το άδειο – λόγω της τιμωρίας που κουβάλησαν από πέρυσι κι εξέτισαν χωρίς απώλειες – ΟΑΚΑ, από το πρώτο κιόλας μέρος φάνηκε στερούνταν της ενέργειας και της σπίθας που χρειάζονταν για να «καθαρίσουν» από νωρίς το παιχνίδι.
Παρά την ξαφνική απουσία του ΜακΡέι, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και το +11 της ανάπαυλας, η «Ένωση» φαινόταν πιο φρέσκια κι έδειχνε να έχει περισσότερες δυνάμεις. Η παραπάνω διαπίστωση έγινε ξεκάθαρη στο διάστημα που στο παρκέ βρέθηκε ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε (15π., 5ρ. & 2κοψ. με 6/9 σουτ), ο οποίος κυριάρχησε πλήρως και στις δύο ρακέτες απέναντι σε Λεσόρ, Μήτογλου και των υπολοίπων ψηλών των γηπεδούχων που χρησιμοποιήθηκαν και ήταν φανερά εκτός κλίματος αγώνα.
Με τον 26χρονο θηριώδη Καναδό σέντερ στο παρκέ, οι «κιτρινόμαυροι» κυριάρχησαν πλήρως της ομάδας του Εργκίν Αταμάν στην 3η περίοδο και η απόφαση του Γιόαν Πλάθα να τον ξεκουράσει στο ξεκίνημα της 4ης αποδείχτηκε ατυχής. Κυρίως γιατί ο Τίλμαν (20π. & 9ρ. με 10/16 σουτ) συνέχισε την πολύ καλή επιθετική του δουλειά, χάρη στην οποία η ΑΕΚ (3-4) πέρασε με +4 στα 56 δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα ο πρώην παίκτης των Κλίπερς να μην ξαναπαίξει ούτε δευτερόλεπτο.
Η απουσία του, όμως, στέρησε από την ομάδα το μέγεθος και τη έντονη παρουσία μέσα στο ζωγραφιστό, κάτι που επέτρεψε στον «εξάστερο» να πετύχει μερικά κρίσιμα καλάθια με lay up του Σλούκα (15π. & 3ασ. με 5/7 σουτ) και του Ναν και να «κερδίσει» εύκολους και χρήσιμους πόντους με βολές από φάουλ κοντά στο καλάθι!
Ο 28χρονος νεοαποκτηθείς Αμερικανός guard άρχισε σχετικά γρήγορα την απόσβεση των χρημάτων που δαπάνησε η ομάδα του για να τον φέρει στην Αθήνα και ήταν ο κύριος υπαίτιος της ολικής επαναφοράς του Παναθηναϊκού στο τελευταίο λεπτό.
Με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα με 4/5 τρίποντα (με τα δύο εξ΄ αυτών να «καίνε» και τις βολές που διαμόρφωσαν το τελικό 86-85), χάρισε μία πρώτη γεύση στους φίλους των «πρασίνων» για το τι είναι ικανός να προσφέρει όταν προσαρμοστεί πλήρως κι αποκτήσει κανονικό ρυθμό.
Η σημαντική διαφορά απόδοσης μεταξύ των δύο ομάδων που φάνηκε από τις 20 περισσότερες κατοχές και τις 9 δεύτερες επιθέσεις, καταδεικνύει την σημασία της νίκης των «πρασίνων» και το μέγεθος της μεγάλης ευκαιρίας που έχασε η «βασίλισσα» (Κουζμίνσκας 16π., 2ρ. & 2κλ. με 4/5 τριπ.)!
Συνολικά αλλά και στην τελευταία φάση, όπου μία ακόμη κακή άμυνα του «τριφυλλιού» έδωσε ελεύθερο τρίποντο στον Ράντλ (2π. & 5ας. με 1/8 σουτ σε 32’), που πριν το τζάμπολ σούταρε 46,2% πίσω από τα 6,75! Ακολούθησαν 4 συνεχόμενα άστοχα και το ποσοστό έπεσε στο 40%...
H επιτομή της κυκλοφορίας και της έξτρα πάσας
Στο κλειστό του Αγίου Θωμά, το κλίμα ήταν ευθύς εξαρχής εορταστικό (λόγω της βράβευσης του Γιώργου Μπαρτζώκα από την διοίκηση των γηπεδούχων) και αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 15 λεπτά, στα οποία ο Ολυμπιακός (6-1) ήταν χαλαρός στην άμυνα, το Μαρούσι (2-5) δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να δυσχεράνει την επιθετική ευχέρεια των «ερυθρολεύκων».
Με τον Μουσταφά Φαλ (6π., 6ασ. & 2κοψ. με 3/4 σουτ σε 18') σε ρόλο πότε πρωτεύοντος και πότε δευτερεύοντος δημιουργού σε πάμπολλα ελεύθερα περιφερειακά σουτ, η «σεμνή τελετή» ολοκληρώθηκε (83-111) όταν ο Κάνααν (23π. & 4ασ. με 7/9 τριπ.) και ο MVP της αγωνιστικής, Άλεκ Πίτερς (25π., 8ρ., 2ασ. & 2κλ. με 3/6 τριπ.) βρήκαν ρυθμό από μακριά.
Το -1 (33-32) του 15ου λεπτού έγινε +9 (33-42) μέσα σε 2'27” (με σερί 0-10) και στο 2ο μέρος ο αρκετός κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο, είδε τους πρωταθλητές (24 ασίστ) να σκοράρουν τους περισσότερους πόντους τους μέσα από την διαδικασία της εντυπωσιακής κυκλοφορίας της μπάλας, που περνάει από όλους και με έξτρα πάσα να καταλήγει πάντα στον ελεύθερο παίκτη και με συνολικά 16 τρίποντα!
Από το ρεπορτάζ αλλά και από την επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς του 57χρονου προπονητή τους, προκύπτει ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται στην τελική ευθεία για την επιλογή ενός combo guard, που σε πρώτη φάση θα καλύψει το κενό του τραυματία Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (θα λείψει άλλες 3 εβδομάδες) και η οριστικοποίηση της μετεγγραφής δεν αποκλείεται να γινεί και εντός της τρέχουσας εβδομάδας (Μήτρου-Λονγκ).
Αν και λόγω της μεγάλης ποιότητας του αντιπάλου, το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν πρέπει να αποτελεί κριτήριο για την αμυντική εικόνα των νεοφώτιστων (Μπρίσκοου 20π., 6ασ. & 5λ.), η αλήθεια είναι ότι τα νούμερα δεν τους κολακεύουν. Μετά από 7 αγώνες στην κανονική περίοδο, η ομάδα των βορείων προαστίων, υποπίπτει στα περισσότερα λάθη (μ.ο. 15,4) και δέχεται μακράν τους περισσότερους πόντους στο πρωτάθλημα (μ.ο. 94,7π.)!
Αν και το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι ότι σκοράρει αρκετά (4η επίθεση με μ.ο. 83,1π.), καθώς η σεζόν εξελίσσεται ο Γιώργος Λιμνιάτης καλείται να εμπνεύσει τους παίκτες να προσπαθήσουν περισσότερο στα μετόπισθεν, ειδικότερα ενόψει του κομβικού αγώνα που ακολουθεί στην Πάτρα, με αντίπαλο τον Απόλλωνα.
Χαώδης διαφορά επιπέδου και ποιότητας
Στην πρώτη εφετινή συνάντηση των δύο εκπροσώπων της Πάτρας, η έκπληξη ήταν ότι ο Απόλλων (1-6) ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι και τις αρχές της 2ης περιόδου (33-34 στο 12'31”), αλλά και ότι έκτοτε, ο Προμηθέας (5-2) χρειάστηκε μόλις ένα ολιγόλεπτο ξέσπασμα αλλά κι ένα σερί 28-10 στα επόμενα 6 λεπτά (61-44 στο 18'53”), για να βάλει σύντομο τέλος στο όποιο αγωνιστικό ενδιαφέρον υπήρχε.
Με τις αποστάσεις των δύο ομάδων σε ποιότητα και βάθος να είναι πολύ μεγάλες και με τους γηπεδούχους να καταγράφουν ιστορικό ρεκόρ με 18 εύστοχα τρίποντα (σε 31 προσπάθειες, ήτοι 58,1%), το 2ο μέρος ήταν εντελώς διαδικαστικού χαρακτήρα με την διαφορά να αγγίζει το +30 στην 3η περίοδο και να ξεπερνάει το φράγμα των 40 πόντων (99-58), 4 λεπτά πριν από το τέλος.
Η 3η εφετινή «κατοστάρα» (106-68) διατήρησε την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου στην κορυφή της παραγωγικότητας της Basket League (μ.ο. 92,1π.). Την ίδια ώρα, οι Πατρινοί (Χέιλ 25π., 4ρ. & 4ασ. με 5/8 τριπ.) έχουν την καλύτερη αναλογία ασίστ (2οι με μ.ο. 21,0)/λαθών (κάνουν τα λιγότερα με μ.ο. 8,8), είναι πρώτοι στα κοψίματα (μ.ο. 4) και στην ευστοχία στα τρίποντα (43,8%) και 2οι στα κλεψίματα (μ.ο. 8,4) και εδώ και 10 μέρες, έχουν και από μία επιπλέον λύση μέσα στην ρακέτα με την ενεργοποίηση του Ντεσόν Στέφενς (8π., 5ρ., 4ασ., 3κλ., 1κοψ. με 3/3 σουτ σε 18').
Για την έτερη ομάδα της αχαϊκής πρωτεύουσας δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά, από την στιγμή που εδώ και τρεις αγωνιστικές, παρατάσσεται χωρίς τον τραυματία πρώτο σκόρερ της, Τι Τζέι Σταρκς (μ.ο. 20,7π.) και χωρίς περαιτέρω ενίσχυση.
Με εξαίρεση την ανταγωνιστική εικόνα που είχε στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ο ιστορικός σύλλογος της Πάτρας δείχνει αρκετά υποδεέστερος σε σύγκριση με τις ομάδες που μάχονται για την σωτηρία (προτελευταία άμυνα με μ.ο. 88,6π. αλλά και χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με μ.ο. 66,1π.) και χωρίς την προσθήκη παικτών (έρχεται ο Ρασάντ Βον) δύσκολα θα διατηρήσει για πολύ καιρό ακόμη την απόσταση ενός βαθμού που τον χωρίζει από την ουραγό Καρδίτσα.
Αν υπάρχει κάτι θετικό για τον Κώστα Δελέγκο και ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Μαρούσι, αυτό έχει να κάνει σίγουρα με την πρώτη εφετινή αξιόλογη εμφάνιση του Βασίλη Μουράτου (14π., 6ασ. & 3κλ. με 2/5 τριπ.).
Άλστον και Σμιθ άλλαξαν την εικόνα του ΠΑΟΚ!
Στο κλειστό της Πυλαίας, επιβεβαιώθηκε ο κανόνας ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει πλέον να θεωρείται σύμπτωση. Ο λόγος για τις πρόσφατες δύο προσθήκες του «δικεφάλου του Βορρά», τον πρωτοεμφανιζόμενο στην Basket League, Τζάστιν Άλστον (μ.ο. 16,3π. & 8,3ρ. με 61,3% σουτ) και τον γνωστό μας από την περυσινή του θητεία στον Κολοσσό, Κένταλ Σμιθ (μ.ο. 14,6π., 4,0ρ. & 3ασ. με 60% τριπ.)!
Οι δύο νεοφερμένοι παίκτες βελτίωσαν αισθητά την «χημεία» της νέας τους ομάδας και μέσα σε 8 ημέρες, έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη!
Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι και οι δύο προσέθεσαν σκληράδα κι αύξησαν την ενέργεια στο παιχνίδι της ομάδας του κι αυτό φάνηκε σε εντυπωσιακό βαθμό, στο πρώτο μέρος του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, όπου ο ΠΑΟΚ (4-3) ήταν απόλυτος κυρίαρχος και τελικά νίκησε με 82-76.
Ο Αμερικανός ψηλός (17π. & 8ρ. με 8/11 σουτ), που φοίτησε στο πανεπιστήμιο της Βοστώνης μαζί με τον Τσαϊρέλη (14π. με 6/9 σουτ), έκαναν άνω κάτω κάτω την ρακέτα του «αυτοκράτορα» και το +20 (54-34) με το οποίο πήγαν οι γηπεδούχοι στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ήταν αποτέλεσμα της χαώδους διαφοράς στην συγκομιδή που είχαν οι ψηλοί των δύο ομάδων, σε πόντους (31-1) και ριμπάουντ (23-6)!
Ο 28χρονος combo guard (18π., 3ρ., 2ασ. & 2κλ. με 5/8 σουτ), που άρχισε την σεζόν στην Τουρκία, έδωσε καλύτερη ισορροπία στην περιφέρεια και όταν οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν την βοήθειά του, έβαλε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, το οποίο έκρινε ουσιαστικά το ματς (80-74 στο 38’52”)!
Χωρίς τους δύο νεοαποκτηθέντες, οι Θεσσαλονικείς δέχονταν κατά μέσο όρο 81,1 πόντους, ενώ στα τρία ματς που έχουν παίξει το μέσο παθητικό τους έχει πέσει στους 70 πόντους! Είναι ξεκάθαρο, πλέον, ότι ο Φώτης Τακιανός έχει περισσότερες λύσεις ποιότητας στην διάθεσή του και το ζητούμενο που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του, θα είναι να μην χαλάσει η «χημεία» του συνόλου, όταν θα επιστρέψει ο τραυματία Τζαμάνι ΜακΝις!
Στην αντίπερα όχθη, η εικόνα του Άρη (4-3) στο πρώτο μισό απείχε παρασάγγες από την φιλοσοφία και τις αρχές του προπονητή του, από την άποψη ότι κανείς – με εξαίρεση τον Γκάλινατ (19π. & 2κλ.) – από τους παίκτες του, δεν παρουσίασε εικόνα μαχητικότητας.
Μετά το αμυντικό «βατερλό» του πρώτου 20λεπτου, ο Γιάννης Καστρίτης επιστρατευσε τον Σανόγκο (17π. & 3ρ. με 3/3 τριπ.), ο οποίος ήταν ο βασικός παράγοντας της επιστροφής των «κιτρινόμαυρων» στο ματς, αλλά δυστυχώς, στο τέλος τραυματίστηκε.
Αυτό συνέβη μετά το 25ο λεπτό, όταν ο Σλαφτσάκης (8π., 5ρ., 3κλ. & 2κοψ.) προτιμήθηκε από τους νωθρούς και αρνητικούς Μπάνκστον και Ντε Σόουζα (συνολικά και οι δύο είχαν 1π., 1ασ., 1ρ. & 2λ. με 1/2 βολ. σε 11’ & 6’ αντίστοιχα) και μαζί την βοήθεια των Τολιόπουλου (15π. & 3ας. με 3/13 σουτ) και Χάρελ (7π. & 9ρ. με 3/9 σουτ), κατάφεραν να πλησιάσουν μέχρι την μία κατοχή!
Ήταν η 5η φορά φέτος που ο Άρης δέχεται μίνιμουμ 75 πόντους, με τον αντίστοιχο απολογισμό να είναι ισάριθμες ήττες!
Το Περιστέρι την ουσία και τη νίκη, το Λαύριο τις εντυπώσεις
Στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», τα +14 ριμπάουντ και επί το πλείστον τα επτά περισσότερα επιθετικά που πήραν οι γηπεδούχοι, μαζί με κάποια μεγάλα σουτ από τους Αμερικανούς περιφερειακούς τους, ήταν οι κύριοι λόγοι για τους οποίους το Περιστέρι (4-3) επανέφερε το παιχνίδι στα μέτρα του και στο τέλος πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη (89-87) του στο πρωτάθλημα.
Σε ένα άσχημο απόγευμα για τα αμυντικά match-ups των παικτών του Βασίλη Σπανούλη (οι 89 πόντοι ήταν το υψηλότερο εφετινό τους παθητικό στα 40 λεπτά), οι «κυανοκίτρινοι» εκμεταλλεύτηκαν το μέγεθός του και με προεξάρχοντες τους Ντάνγκουμπιτς (10π., 11ρ. & 2κλ.) και Ρένφρο (είχαν μαζί 18 ριμπάουντ και 7 επιθετικά), «σκότωσαν» το Λαύριο (3-4) με τις έξτρα επιθέσεις, σε ένα χρονικό σημείο που οι «φιλοξενούμενοι» είχαν περάσει μπροστά με +6 (61-67 στο 29’) και είχαν το momentum του αγώνα.
Μέσα 6,5 λεπτά, ο Σέρβος forward μαζί με τον Αμερικανό έδωσαν έξτρα ενέργεια στην ομάδα τους και σε ένα σχήμα με τον Κασελάκη, τον Ξανθόπουλο και τον Γουίλιαμς (14π. & 3ρ. με 2/5 τριπ.), ο σύλλογος των δυτικών προαστίων «έτρεξε» ένα σερί 20-7 και ουσιαστικά απομάκρυνε τον κίνδυνο! Σε ένα ματς, που στο πρώτο μέρος (42-30 στο 16’), δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση ότι θα εξελιχθεί σε ντέρμπι με τους.
Έστω κι αν η ήττα στις λεπτομέρειες έχει πάντα πικρή γεύση, οι Λαυριώτες (Καστανιέδα 20π., 4ρ. & 6ασ. με 2/5 τριπ., Θόρντον 19π., 2ρ. & 2ασ. με 3/5 τριπ.) δικαιούνται να ατενίζουν με αισιοδοξία την συνέχεια, μετά από την εμφάνιση στις δυτικές συνοικίες.
Παρά τις σημαντικές απουσίες των Ζάρα και Καββαδά, η ομάδα του Κώστα Μέξα αξιοποίησε όλα τα επιθετικά πλεονεκτήματα που της έδωσε το χαμηλό κι ευκίνητο σχήμα με τους τρεις Αμερικανούς κοντούς (με μπαλαντέρ τον Παπαδάκη) και τους δύο ημίψηλους (Μουρ και Χέλεμς) κι επανέφερε το ματς από το -12 στα μέτρα της.
Μέσα από την άψογη εφαρμογή του pick’n’roll και τις σωστές απομονώσεις για παιχνίδι ένας εναντίον ενός, οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν πολύ μεγάλα αμυντικά προβλήματα στο Περιστέρι και αν είχαν λίγο περισσότερο αθλητικό μέγεθος αλλά και τον Ζάρα για περιφερειακά spot-up σουτ, ίσως να είχαν «κλέψει» ακόμη και το «διπλό».
Νίκη «κολοσσιαίας» σημασίας, στο ίδιο έργο θεατές οι Θεσσαλοί!
Στην Ρόδο, ο Κολοσσός (3-4) χρειάστηκε να να βρεθεί στο -13 (6-19 στο 7') για να πιεστεί, να βγάλει «σκληράδα» (+4 ριμπάουντ και 6 κοψίματα) και να πετύχει την πρώτη του εφετινή νίκη (73-67), που στηρίχθηκε κατά κύριο λόγο στην αμυντική του προσπάθεια.
Με το μέσο παθητικό της να ξεπερνάει τους 87 πόντους στις πρώτες 6 αγωνιστικές, η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα (Μπράϊκοβιτς 18π., 6ρ., 4ασ. & 2κοψ. με 6/10 σουτ) δέχτηκε μόλις δύο καλάθια εντός πεδιάς και συνολικά 7 πόντους στα τελευταία 5,5 λεπτά και «τρέχοντας» ένα σερί 14-4, απομάκρυνε τον κίνδυνο και αποσπάστηκε από την επικίνδυνη ζώνη.
Με τον Άντριου Γκάουντλοκ (7π. & 4ασ. με 1/5 σουτ σε 15') να νιώθει ενοχλήσεις, μετά από χτύπημα στο 1ο μέρος, καθοριστική αποδείχτηκε η συνεισφορά του Λόντον Περάντες (12π., 5ρ. & 6ασ. με 2/4 τριπ.) που πήρε κρίσιμες προσπάθεις κι έδειξε τον χαρακτήρα του όταν η μπάλα «έκαιγε».
Οι Ροδίτες, πάντως, προβλημάτισαν για μία ακόμη φορά στο κομμάτι της οργάνωσης και της δημιουργίας και αν κι εφόσον έλλειπαν οι 7,5 ασίστ που μοιράζει ο 29χρονος Καλιφορνέζος point-guard ανά παιχνίδι (2ος στο πρωτάθλημα), τότε πραγματικά θα είχαν πολύ σοβαρό πρόβλημα.
Η Καρδίτσα (0-7), που έφτασε για 3η φορά φέτος στην πηγή αλλά και πάλι δεν ήπιε νερό, δικαιούται να είναι ικανοποιημένη μόνο από την σημαντική βελτίωση που παρουσιάζει στην άμυνα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.
Από 'κει και πέρα, όμως, μετά από τρία ματς στα οποία προηγούνταν μέχρι τα μέσα της 4ης περιόδου (στην Περιβόλα, στο Αλεξάνδρειο και στην κλειστό της Καλλιθέας) και ένα στο οποίο ήταν πολύ κοντά στο σκορ (στον Άγιο Θωμά), είναι πλέον ξεκάθαρο ότι στερείται ενός παίκτη με με μεγάλη προσωπικότητα για να κουβαλήσει και τους υπόλοιπους στα δύσκολα!
Καλή η αθλητικότητα και το μέγεθος των ξένων που επέλεξε ο Νίκος Παπανικολόπουλος (Γουάιτ 20π., 7ρ. με 7/11 σουτ, Σμιθ 10π., 5ρ. & 4ασ. με 3/10 σουτ), όταν η ομάδα του έχει χάσει τέσσερα ματς στις λεπτομέρειες, τότε το πρόβλημα εντοπίζεται στην έλλειψη καθαρού μυαλού και ορθότητας στις αποφάσεις. Τα πέντε λάθη της 4ης περιόδου (σε σύνολο 14) τα λένε όλα!
Υγ.: Ιδιαίτερης μνείας αξίζει η σταθερή βελτίωση που παρουσιαζει τις τρεις τελευταίες εβδομάδες ο Νίκος Χουγκάζ (μ.ο. 13,0π., 3,3ρ. & 1,7κλ. με 63,1% σουτ & 88,9% βολ. με 20,6’), ο οποίος – μέσα από την προσπάθεια ενός σοβαρού προγράμματος και υπό την καθοδήγηση του “Kill Bill” – προσαρμόζεται σε έναν ρόλο που του ταιριάζει και κερδίζει συνεχώς πόντους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.