ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Tο show του οδοστρωτήρα Καμπενγκέλε με 48 ranking (vid)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Tο show του οδοστρωτήρα Καμπενγκέλε με 48 ranking (vid)

Νίκος Καρφής
Ο Καμπενγκέλε

bet365

Ο Εμφιόντου Καμπενγκέλε ήταν ασταμάτητος κόντρα στον ΠΑΟΚ σε μία από τις κορυφαίες εμφανίσεις όλων των εποχών στη Basket League.

H AEK με αντεπίθεση κατάφερε να επικρατήσει του ΠΑΟΚ και να ανέβει στο 4-4, σε ένα ματς που έλαμψε το άστρο του απίθανου Εμφιόντου Καμπενγκέλε. Ο ψηλός της Βασίλισσας ήταν ασύλληπτος, κυριαρχικός και δεν γινόταν να τον σταματήσει κανείς. Πραγματικό θηρίο.

Ο Καμπενγκέλε μέτρησε 30 πόντους, 15 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα με 9/11 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 6/8 βολές, 2 μπλοκ και 8 κερδισμένα φάουλ, ενώ έφτασε στο 48 ranking! Μάλιστα πρόσφερε στο κοινό ένα από τα κορυφαία καρφώματα της σεζόν, αφού ισοπέδωσε τον Σχίζα.

Μία εμφάνιση που σίγουρα θα θυμάται για καιρό. Ένας κανονικός οδοστρωτήρας πάνω στο παρκέ που ανεβάζει την ΑΕΚ. Στο τέλος ο κόσμος τον αποθέωσε, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα