Αταμάν: «O Καλαϊτζάκης & ο Μαντζούκας πρέπει να παίζουν καλύτερα σε αυτά τα ματς, αύριο θα έχει πολλή προπόνηση»

1

bet365

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του αξιόμαχου Κολοσσού στη Ρόδο και διατήρησε το αήττητο σερί στην Basket League ενώ ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στους Καλαϊτζάκη και Μαντζούκα που πρέπει να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεπέρασε το εμπόδιο του Κολοσσού, επικρατώντας με 78-81 στη Ρόδο και κάνοντας το 8/8 στην Basket League πριν από την αναμέτρηση με την Παρτίζαν (30/11) στο Βελιγράδι.

Ακολούθως, ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, κάνοντας ειδική αναφορά στους Καλαϊτζάκη και Μαντζούκα: «Είχαμε τον έλεγχο όμως οι νέοι παίκτες μας που δεν παίρνουν πολλά λεπτά συμμετοχής στη EuroLeague, πρέπει να παίζουν σε αυτά τα παιχνίδια.

Ο Πάνος (Καλαϊτζάκης) και ο Μαντζούκας πρέπει να παίζουν καλύτερα σε αυτά τα ματς... Δεν πρέπει να παίζουν 30 λεπτά ο Σλούκας και ο Μήτογλου. Αυτή είναι η πιο δύσκολη κατάσταση. Κάποιοι θα πρέπει να προπονηθούν πολύ από αύριο. Πρέπει να είναι έτοιμοι για αυτά τα παιχνίδια. Δεν είναι σημαντικό αν μπαίνουν στη EuroLeague και κάνουν δυο σουτ όμως σε ματς όπως το σημερινό χρειαζόμαστε τη συμβολή τους, να παίζουν καλά».

Ο Καλαϊτζάκης είχε 1/2 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 3 ριμπάουντ σε 14:22 ενώ σε ό,τι αφορά τον Μαντζούκα, τελείωσε τον αγώνα με 0/6 σουτ εντός πεδιάς (0/2 δίποντα, 0/4 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 16:40.

Στη συνέχεια και δη στη συνέντευξη Τύπου ο Αταμάν επανέλαβε ότι «θέλουμε να δίνουμε χρόνο στους νέους παίκτες οι οποίοι δεν ΄παίζουν πολύ, ειδικά στην Euroleague. Όμως δεν είχαν συνεισφορά στο ματς, κάναμε πολλά λάθη όταν ήμασταν μπροστά με 15 πόντους διαφορά με αποτέλεσμα να χάσουμε με τρεις πόντους. Όμως εντάξει. Μετά από τους αγώνες της Euroleague αυτά τα ματς είναι επικίνδυνα αλλά πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί όταν έχουμε τέτοια ματς».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα