Δελέγκος: «Όταν κάνεις στην έδρα σου τόσα λάθη είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις» (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Δελέγκος κόντρα στο Μαρούσι

bet365

Οι δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα Πάτρας, Κώστα Δελέγκου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Μαρούσι.

Ο Απόλλων Πάτρας δεν τα κατάφερε κόντρα στο Μαρούσι και ηττήθηκε με 75-69 εντός έδρας στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Κώστας Δελέγκος, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, έδωσε ιδιαίτερη βάση στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του, υποστηρίζοντας ότι με τόσα πολλά σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, δεν μπορεί μία ομάδα να επικρατήσει και να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αλήθεια είναι ότι όλη την εβδομάδα είχαμε δουλέψει πολύ σκληρά όσον αφορά το αμυντικό μας πλάνο. Σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού μείναμε συνεπείς στην αμυντική μας τακτική, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεχτήκαμε 17 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ και 21 πόντους από αιφνιδιασμούς. Δηλαδή δεχτήκαμε 38 πόντους από αυτό το κομμάτι. Έχουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο αριθμό λαθών (20), τα οποία σε ένα παιχνίδι τόσο πολύ σημαντικό κοστίζουν. Όταν κάνεις στην έδρα σου τόσα λάθη είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις. Δεν ήμασταν και πολύ καλοί επιθετικά όσον αφορά τα σουτ, αλλά το μεγαλύτερο μας πρόβλημα ήταν τα λάθη γιατί τους έδωσαν πάρα πολλές ευκαιρίες».

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα