Άρης: Συμφωνία με Τζόναθαν Σταρκ

Άρης: Συμφωνία με Τζόναθαν Σταρκ

Newsroom
Ο Σταρκ

bet365

Ο Άρης συμφώνησε σε προφορικό επίπεδο με τον Τζόναθαν Σταρκ (28, 1.88) δείχνοντας ότι έχει αποφασίσει την αντικατάσταση του Μάρκους Καρ και μάλιστα κινούνται οι διαδικασίες για την άφιξη του Αμερικανού γκαρντ στη Θεσσαλονίκη.

Φαίνεται ότι η απόφαση για την αντικατάσταση του Μάρκους Καρ είναι ειλημμένη στον Άρη καθώς η προφορική συμφωνία με τον Τζόναθαν Σταρκ είναι δεδομένη. Πρόκειται για τον Αμερικανό γκαρντ ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στα ευρωπαϊκά Πρωταθλήματος και για την ακρίβεια συνεργάστηκε με τις Γκίσεν, Άλμπα Φεχερβάρ, Ορλεάν και φέτος είχε συμφωνήσει με τη Χαποέλ Χάιφα αλλά λόγω των όσων συμβαίνουν στο Ισραήλ, αναζήτησε άλλον σταθμό για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Σταρκ είναι απόφοιτος του Μάρεϊ, προσπάθησε να εξασφαλίσει θέση στο ΝΒΑ μέσω των Μινεσότα Τίμπεργουλφς αλλά δεν βρήκε χώρο και περιορίστηκε στην αναπτυξιακή λίγκα (G League) με τη θυγατρική ομάδα της Μινεσότα. Η επιλογή της Ευρώπης ήταν αναπόφευκτη, έπειτα από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό ο οποίος τον κράτησε εκτός δράσης για μια σεζόν (2019-20). Στη συνέχεια μετακόμισε στη γερμανική Γκίσεν (11.7π., 4.1 ασίστ με 39.9% στο μακρινό σουτ) για να ακολουθήσει η Άλμπα Φέχερβαρ στην οποία είχε 12.7 πόντους και 4.8 ασίστ κατά μέσο όρο με 36% έξω από τα 6.75. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α2 Γαλλίας με την Ορλεάν (12.2π. 5ασ.) και φέτος πήγε στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χαποέλ Χάιφα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα