Άρης: Επιστρέφουν Τολιόπουλος και Γκάλινατ με το Μαρούσι

Άρης: Επιστρέφουν Τολιόπουλος και Γκάλινατ με το Μαρούσι

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Βασίλης Τολιόπουλος του Άρη

bet365

Κανονικά στην προπόνηση ο Τολιόπουλος και ο Γκάλινατ για τον Άρη πριν τον αγώνα με το Μαρούσι.

Ο Άρης αντιμετωπίζει το Μαρούσι την Κυριακή (3/12, 17:15) στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Basket League, έχοντας δύο πολύ σημαντικές επιστροφές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καστρίτης είχε στην διάθεσή του ξανά τον Ρομπέρτο Γκάλινατ και τον Βασίλη Τολιόπουλο, με τους δύο παίκτες να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση και θα βρίσκονται εντός αποστολής για την αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα των Βορείων προαστίων.

Ο μοναδικός απών παραμένει ο Ισμαέλ Σανόγκο, ο οποίος συνεχίζει κανονικά την αποθεραπεία του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Η αποστολή του ΑΡΗ επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης (30/11) στη Θεσσαλονίκη και σήμερα (01/12) ξεκίνησε τη μίνι προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με το Μαρούσι (Κυριακή 03/12, 17:15).

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ (κάκωση στην επιγονατίδα) και ο Βασίλης Τολιόπουλος (γαστρεντερίτιδα) συμμετείχαν κανονικά σ’ αυτήν, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη για τον κυριακάτικο αγώνα. Μοναδικός απών ήταν ο Ίσμαελ Σανόγκο, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν αύριο (02/12) το μεσημέρι στο «Nick Galis Hall» και το απόγευμα η αποστολή θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα.

@Photo credits: INTIME, ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα