Ολυμπιακός, Πετρούσεφ: Ακολούθησε την αποστολή και παρακολουθεί την αναμέτρηση με το Λαύριο

Δημήτρης Οικονόμου
Φίλιπ Πετρούσεφ
Λαύριο και Ολυμπιακός κοντράρονται στην 9η αγωνιστική της Basket League, με τον Φίλιπ Πετρούσεφ να παρακολουθεί δίπλα από τον πάγκο τις προσπάθειες των νέων του συμπαικτών.

Η τελευταία χρονικά προσθήκη του Ολυμπιακού, ο Φίλιπ Πετρούσεφ έχει πλέον μπει για τα καλά στην καθημερινότητα της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στο Λαύριο για την 9η αγωνιστική της Basket League, με τον Σέρβο να βρίσκεται πλάι στους συμπαίκτες του φορώντας πολιτικά.

Μάλιστα μαζί με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, τη δεύτερη προσθήκη των τελευταίων ημερών, δίνουν το παρών στην άκρη του πάγκου και περιμένουν αμφότεροι για το ντεμπούτο τους. Δίπλα τους και ο τραυματίας Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα με τη διπλή αγωνιστική της EuroLeague να ακολουθεί και τη Ρεάλ να αριβάρει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το βράδυ της Τρίτης (5/12).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα