ΑΕΚ: Εκτός της εξάδας ξένων για τον Προμηθέα ο Χολ

Ο Λάνγκστον Χολ.

bet365

Ο Λάνγκστον Χολ είναι ο ξένος που θα μείνει εκτός της εξάδας που μπορεί να έχει στη διάθεσή του ο Ζοάν Πλάθα για το της ΑΕΚ με τον Προμηθέα. Επιστρέφει ο Μπεν ΜάκΛεμορ.

Με τον Μπεν ΜάκΛεμορ στη δωδεκάδα της θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ Betsson τον Προμηθέα στην Πάτρα, για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Basket League (20:15, ΕΡΤ3 & live από το Gazzetta).

Εκτός από την εξάδα των ξένων έμεινε ο Λάνγκστον Χολ, με τον Ζοάν Πλάθα να επιλέγει την επιστροφή του ΜάκΛεμορ, ο οποίος είχε χάσει το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πλάθα επιλέγει να έχει έναν παραπάνω σκόρερ σε αυτό το ματς, αντί να προσθέσει ακόμα έναν χειριστή και αναμένεται να στηριχθεί στους Ζώη Καράμπελα, Δημήτρη Φλιώνη και υπό συνθήκες στον Τσέισον Ραντλ για τον ρόλο του «άσου».

Η εξάδα των ξένων της ΑΕΚ

Η εξάδα των ξένων της ΑΕΚ για το ματς με τον Προμηθέα: Μπεν ΜάκΛεμορ, Εμφιόντου Καμπενγκέλε, Τσέισον Ραντλ, Τζάστιν Τίλμαν, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Τζόρνταν ΜακΡέι.

@Photo credits: INTIME, ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα