Κολοσσός-Προμηθέας 114-109: Το απίθανο φινάλε της κανονικής διάρκειας στη ματσάρα της Ρόδου (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Το απίθανο φινάλε της κανονικής διάρκειας στη ματσάρα Κολοσσός-Προμηθέας (vid)

bet365

Ο Άντονι Κάουαν έκανε τα... πάντα ώστε να ολοκληρώσει την ανατροπή από το -21 για τον Προμηθέα όμως ο Λόντον Περάντες ισοφάρισε με φόλοου στο «μηδέν» της κανονικής διάρκειας για τον Κολοσσό που τελείωσε τη δουλειά στην παράταση.

Ο Κολοσσός Ρόδου υπέταξε τον Προμηθέα με 114-109 στο κλειστό της Καλλιθέας, πανηγυρίζοντας τη νίκη σε ένα απίθανο ματς που κρίθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο.

Προηγουμένως, το 94-80 του 36:40 έγινε 98-100 με τον Άντονι Κάουαν, ο οποίος πέτυχε οκτώ πόντους σε 24", σκοράροντας τρίποντο και κερδίζοντας φάουλ από τον Σωτήρη Μπιλλή στα 6.8 δευτερόλεπτα για το φινάλε.

Ο Κούρο Σεγούρα πήρε timeout, ο Γκάουντλοκ αστόχησε σε προσπάθεια για τρίποντο, η μπάλα βρήκε σίδερο όμως ο Περάντες σκόραρε με φόλοου σε «νεκρό» χρόνο και το ματς πήγε στην παράταση!

Εκεί ο Κολοσσός είχε περισσότερες δυνάμεις και έφτασε στη νίκη, με τον Περάντες να ολοκληρώνει τον αγώνα με 27 πόντους, 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ σε 40:55.

Έτσι πήγε στράφι η μεγάλη εμφάνιση του Κάουαν που άγγιξε το triple-double με 30 πόντους, 10 ασίστ και 8 ριμπάουντ.

@Photo credits: eurokinissi, ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα