ΑΕΚ-Μαρούσι: Τα εντυπωσιακά καρφώματα και οι 17 πόντοι του Χιλ στο ημίχρονο (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τα εντυπωσιακά καρφώματα και οι 17 πόντοι του Χιλ στο ημίχρονο με την ΑΕΚ (vid)

bet365

Το Μαρούσι παρατάχθηκε στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων χωρίς τους Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Χάρη Γιαννόπουλο όμως ο Αχμέντ Χιλ κράτησε όρθια την ομάδα των βορείων προαστίων στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται το Μαρούσι για τη 10η αγωνιστική της Basket League με στόχο τη νίκη ώστε να «κλειδώσει» από σήμερα τη συμμετοχή της στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας, σε συνδυασμό με την ήττα του Λαυρίου από τον Απόλλωνα Πάτρας.

Το Μαρούσι παρατάχθηκε στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων με δυο σημαντικές απουσίες, τους Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Χάρη Γιαννόπουλο, ο οποίος ανέβασε υψηλό πυρετό και τέθηκε εκτός αγώνα.

Έστω και έτσι, ο Αχμέντ Χιλ έκανε τη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη, δίνοντας σημαντικές λύσεις στην επίθεση.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος φέτος σημειώνει 9.9 πόντους μ.ό., έκλεισε το πρώτο ημίχρονο στα Λιόσια έχοντας σημειώσει τους 17 από τους 45 πόντους του Αμαρουσίου με 3/4 βολές, 4/5 δίποντα και 2/9 τρίποντα, έχοντας ακόμα ένα ριμπάουντ, μια ασίστ, ένα κλέψιμο και δυο λάθη σε 18:12.

Παρεμπιπτόντως, η ΑΕΚ πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 49-45.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα