Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ με ΠΑΟΚ, ανεβάζει ρυθμούς ο Χουάντσο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Γκραντ με ΠΑΟΚ, ανεβάζει ρυθμούς ο Χουάντσο

Γιώργος Κούβαρης
Τζέριαν Γκραντ

bet365

Ο Τζέριαν Γκραντ θα απουσιάσει από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ για τη 10η αγωνιστική, ενώ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ κάνει άλματα προόδου με φόντο την επιστροφή του στα παρκέ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League και όπως ήταν αναμενόμενο, ο Τζέριαν Γκραντ θα μείνει εκτός. Ο Αταμάν έτσι και αλλιώς έπρεπε να πάρει απόφαση για τον ξένο που θα κόψει από την εξάδα της αναμέτρησης, αλλά ο τραυματισμός του Γκραντ τον έθεσε αυτομάτως εκτός.

Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο, έσφιξε τα δόντια για να αγωνιστεί κόντρα στη Ρεάλ αλλά δεν υπάρχει λόγος να κουραστεί περισσότερο στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Έτσι οι ξένοι του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση θα είναι οι Γκριγκόνις, Λεσόρ, Ναν, Μπαλτσερόφσκι, Γκάι, Βιλντόζα.

Ο Χουάντσο ετοιμάζεται για την επιστροφή του

Όσον αφορά τον Ερνανγκόμεθ τώρα, τα δείγματα από την αποθεραπεία του είναι πολύ θετικά. Μετά το κάταγμα στο δάχτυλο που υπέστη στις 7 Νοεμβρίου, ο Ισπανός έμεινε εκτός με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διάστημα δύο μηνών μακριά από τη δράση.

Ο Χουάντσο όμως θέλει σαν... τρελός να επιστρέψει και δουλεύει όλο αυτό το διάστημα. Ήδη βγάζει μέρος της προπόνησης, με το σταφ του Παναθηναϊκού να σκέφτεται αρχικά να τον βάλει σε αγωνιστικούς ρυθμούς στην επόμενη διπλή αγωνιστική.

Όμως ο ίδιος πηγαίνει πολύ καλύτερα από ό,τι αναμενόταν και αναμένεται να ταξιδέψει στη Λυών για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν (14/12 - 22:00).

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα