Παναθηναϊκός: Με Γκραντ στην 12άδα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Με Γκραντ στην 12άδα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Κούβαρης
Τζέριαν Γκραντ

bet365

Ο Τζέριαν Γκραντ συμπεριλήφθηκε κανονικά στην 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αν και ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο συμπεριλήφθηκε κανονικά στην 12άδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Όπως είναι γνωστό ο Τζέριαν Γκραντ έσφιξε τα δόντια προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο ματς της Euroleague κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί οι πρώτες πληροφορίες να έκαναν λόγο για απουσία του στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, αλλά ο 30χρονος μπασκετμπολίστας βρίσκεται κανονικά στο «πράσινο» ρόστερ γι' αυτό το ματς. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά αναφορικά με το αν θα πάρει λεπτά συμμετοχής.

Άλλωστε ο Αταμάν τον θέλει στο 100% στο ματς με την Βιλερμπάν όπου αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Εκτός αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι ο Μάριους Γκριγκόνις ο οποίος έχει μια ενόχληση στον αχίλλειο και ο Τούρκος τεχνικός θέλει να τον ξεκουράσει και παράλληλα να τον προστατεύσει ενόψει του αγώνα της Euroleague.

Έτσι λοιπόν ο Αταμάν έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον ΠΑΟΚ τους Καλαϊτζάκη, Βιλντόζα, Γκάι, Μωραΐτη, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκα, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου και Μαντζούκα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα