Παναθηναϊκός: Η αντίδραση των φίλων του «τριφυλλιού» για τα σενάρια περί κεκλεισμένων των θυρών

Γιώργος Κούβαρης
Ο Παναθηναϊκός

bet365

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ σήκωσαν πανό κατά της Κυβέρνησης που αναμένεται να κάνει γνωστά τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας τη Δευτέρα 11/12.

Η ελληνική Κυβέρνηση αναμένεται να κάνει γνωστά τα μέτρα κατά της οπαδικής βίας με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια στο «Μελίνα Μερκούρη» που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα.

Οι πληροφορίες που βγαίνουν από το ρεπορτάζ είναι πώς οι κυβερνώντες ετοιμάζονται να επικοινωνήσουν ως μία εκ των αποφάσεων για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές το χρονικό πλαίσιο ή εάν θα αφορά μόνο στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλεϊ. Το πιθανότερο θα είναι για απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών στα ομαδικά αθλήματα μέχρι νεωτέρας.

Στο μεταξύ, οι φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League σήκωσαν πανό που αναφέρει: «Κυβέρνηση επικίνδυνη, άμοιρη ευθυνών, βρήκατε τη λύση με λουκέτα και κεκλεισμένων των θυρών».

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα