Τακιανός: «Από δικά μας λάθη πήγε στο +7 ο Παναθηναϊκός» (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Φώτης Τακιανός του ΠΑΟΚ

bet365

Όσα δήλωσε ο Φώτης Τακιανός μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκού.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR σε ματς για τη 10η αγωνιστική της Basket League, με το «τριφύλλι» τελικά να επικρατεί με σκορ 97-85.

Ο προπονητής της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, Φώτης Τακιανός, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε ότι ήταν μία καλή εμφάνιση από πλευράς ΠΑΟΚ, μίλησε για τα προβλήματα και τα λάθη που αντιμετώπισε μέσα στον αγώνα ενώ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο ματς με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Τακιανού:

«Είναι μια εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα που μπορέσαμε λόγω της αμυντικής μας τακτικής να περιορίσουμε την επίθεση του Παναθηναϊκού.

Είχαμε προβλήματα όπως την απουσία του Χάρινσον, τα φάουλ που φορτωθήκαμε, κάτι που μας δυσκολεύει απέναντι σε ομάδες που έχουν βάθος στο ρόστερ. Επίσης, κάποια νεκρά διαστήματα που εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός. Έπρεπε να είχαμε καλύτερες αποφάσεις στο τέλος. Από δικά μας λάθη πήγε στο +7 ο Παναθηναϊκός.

Χτίζουμε τη φιλοσοφία μας. Η εμφάνιση αυτή θα μας βοηθήσει στο παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ακολουθεί ένα ταξίδι, με απουσίες και ατυχίες τραυματισμών. Παίζεται η πρωτιά απέναντι σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου και φαβορί για την κατάκτηση του Champions League. Θα καταστρώσουμε το πλάνο μας για να πάμε έτοιμοι 100%».

@Photo credits: INTIME, ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα