Παναθηναϊκός: Φοβερή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ από 7.500 φιλάθλους με οικογένειες και παιδιά

Γιώργος Κούβαρης
Κόσμος ΟΑΚΑ

bet365

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού βρέθηκε κοντά στην ομάδα στο ματς με τον ΠΑΟΚ και περίπου 7.500 άτομα βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Πολλά παιδιά και οικογένειες.

Ο Παναθηναϊκός τα... χρειάστηκε κόντρα στον αξιόμαχο ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, αλλά στο τέλος βρήκε τις λύσεις και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα με 97-85. Ένα σερί 10-0 στα τελευταία λεπτά έφτανε για να φτάσουν οι «πράσινοι» στο αήττητο και την 10η νίκη τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής και παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Περίπου 7.500 φίλαθλοι είδαν το ματς κόντρα στην ομάδα του Φώτη Τακιανού. Ανάμεσα τους πολλά παιδιά και οικογένειες, δημιουργώντας όμορφη ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ.

Αν μη τι άλλο ήταν άκρως εορταστικό κλίμα στις εξέδρες του γηπέδου, ενώ οι οργανωμένοι έστειλαν παράλληλα και το δικό τους μήνυμα ενόψει της επικείμενης απόφασης για το κλείσιμο των θυρών.

"""

    @Photo credits: Βαγγέλης Στόλης

    Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

     

    BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα