Κανονικά με φιλάθλους οι αγώνες στο μπάσκετ και στα υπόλοιπα αθλήματα

Newsroom
Κανονικά με φιλάθλους οι αγώνες μπάσκετ και τα υπόλοιπα αθλήματα
Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε το πακέτο των μέτρων μετά το νέο περιστατικό βίας που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού. Κανονικά με κόσμο οι αγώνες στο μπάσκετ και στα υπόλοιπα αθλήματα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας 11/12 τα μέτρα μετά το νέο περιστατικό οπαδικής βίας και τον σοβαρό τραυματισμού ενός 31χρονου αστυνομικού που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ανάμεσα σε αυτά που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι η διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών της Super league 1 μέχρι 12 Φεβρουαρίου 2024. Το μέτρο αυτό θα επεκταθεί για τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων Β' που ανήκουν στις αντίστοιχες ΠΑΕ της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας.

Το συγκεκριμένο μέτρο δύναται να επεκταθεί κατά περίπτωση και σε εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες ενώ κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί και το ματς του Ολυμπιακού με την Μπατσκα Τόπολα για το Europa League την ερχόμενη Πέμπτη (14/12, 22:00) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Από την ανακοίνωση της Κυβέρνησης, προκύπτει ότι οι αγώνες μπάσκετ και τα υπόλοιπα αθλήματα θα διεξάγονται κανονικά με την παρουσία θεατών.

@Photo credits: INTIME, ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα