ΑΕΚ: Γι' αυτόν τον λόγο αποδεσμεύτηκε ο ΜάκΛεμορ

ΑΕΚ: Γι' αυτόν τον λόγο αποδεσμεύτηκε ο ΜάκΛεμορ

ΜάκΛεμορ

bet365

Ο Μπεν ΜάκΛεμορ αποτέλεσε παρελθόν από την ΑΕΚ και το Gazzetta έχει το ρεπορτάζ για τους λόγους της αποδέσμευσής του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (11/12) έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Μπεν ΜάκΛεμορ αποτέλεσε παρελθόν από την ΑΕΚ Betsson, με την ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ να κάνει λόγο για συναινετικό «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών.

Πώς όμως έφτασαν στο σημείο να «χωρίσουν» τους δρόμους τους; Η αλήθεια είναι ότι στην ΑΕΚ δεν είχαν το παραμικρό παράπονο για την αγωνιστική συμπεριφορά του Αμερικανού, πρώην NBAer, τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Ένας παίκτης ο οποίος είχε προσφέρει πολύ στο σκοράρισμα της ομάδας έχοντας σχεδόν 10 πόντους κατά μέσο όρο στα ματς της Basket League και του BCL.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι ο ΜάκΛεμορ είχε «κοπεί» από την εξάδα των ξένων σε δύο ματς της ΑΕΚ του ελληνικού πρωταθλήματος. Αν και δεν υπήρχε κάποιος προβληματισμός από τα όσα είχε προσφέρει ο παίκτης, ο Ζοάν Πλάθα μπορούσε να βρει και να συνδυάσει τα στοιχεία του Αμερικανού στους Τζόρνταν ΜακΡέι και Τσέισον Ραντλ.

Αν και είχαν υπάρξει κάποια πειθαρχικά παραπτώματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, το πρόσφατο περιστατικό έμελλε να «ξεχειλίσει» το ποτήρι. Ο Μπεν ΜάκΛεμορ έπεσε θύμα ληστείας τα ξημερώματα της Δευτέρας (σ.σ. του αφαιρέθηκαν ρολόι, διαβατήριο, πορτοφόλι, κλειδιά σπιτιού και αυτοκινήτου, αλλά μερικά εκ των οποίων ανακτήθηκαν) αλλά φυσικά δεν ήταν αυτός ο λόγος που... χώρισε μαζί του η ΑΕΚ.

Ο λόγος είχε να κάνει και με τη διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ των δύο πλευρών καθώς στην ΑΕΚ θεωρούσαν ότι το να βρίσκεται κάποιος παίκτης της ΑΕΚ τα ξημερώματα στο δρόμο (σ.σ. περίπου στις 06:30 το πρωί αν και η ομάδα είχε ρεπό) δεν συμπίπτει με τα όσα θέλουν και πιστεύουν μέσα στην ομάδα.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν επιδιώχθηκε για καμία από τις δύο πλευρές ωστόσο η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας άφησε ικανοποιημένους, τόσο την ΑΕΚ όσο και τον ΜάκΛεμορ. Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα αποκτηθεί παίκτης ως 7ος ξένος για αντί-ΜάΛεμορ ή αν η Ενωση πορευτεί με έξι ξένους, αν και το δεύτερο σενάριο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες.

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα