Καρδίτσα - Ολυμπιακός 54-83: Η φοβερή στιγμή με τα... επίτηδες φάουλ για να σουτάρουν βολές οι νεαροί Πιλίτσης και Ροζακέας (vid)

Newsroom
Πιλιτσης
Μια φοβερή σκηνή έλαβε χώρα στο τέλος του αγώνα μεταξύ της Καρδίτσας και του Ολυμπιακού για την 10η αγωνιστική της Basket League.

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει εύκολα την Καρδίτσα εκτός έδρας με 83-54 και να φτάσει στο 9-1 ρεκόρ μία αγωνιστική πριν από την αυλαία του α' γύρου.

Βέβαια, τόσο τη νίκη των «ερυθρολεύκων» όσο και την φοβερή εμφάνιση του Νίκολα Μιλουτίνοφ με 21 πόντους και 21 ριμπάουντ, επισκίασε το διπλό fair play στο τέλος του ματς.

Αρχικά Μιχάλης Λούντζης ήταν εκείνος που έστειλε τον 16χρονο Κωνσταντίνο Πηλίτση στη γραμμή των βολών και στη συνέχεια ο Βασίλης Χρηστίδης έκανε με τη σειρά του fair play και έδωσε την ευκαιρία στον 17χρονο Τάσο Ροζακέα για δύο βολές.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα