Περιστέρι: Πέρυσι έφτασε τελικό, φέτος κινδυνεύει να μείνει εκτός Final 8!

Περιστέρι: Πέρυσι έφτασε τελικό, φέτος κινδυνεύει να μείνει εκτός Final 8!
O Αντώνης Καλκαβούρας σχολιάζει τα αγωνιστικά δρώμενα της 10ης αγωνιστικής στην Stoiximan Basket League και στέκεται στις δύο επιλογές που έχουν «πληγώσει» το Περιστέρι και στους δύο παίκτες που μεταμόρφωσαν τον ΠΑΟΚ.

Απέχουμε μόλις μία αγωνιστική από το τέλος του 1ου γύρου κι αν τα πράγματα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν σημαντικά, δεν ισχύει καθόλου το ίδιο για τις θέσεις 5-7, που θα συμπληρώσουν τις υπόλοιπες ομάδες της Α1 Κατηγορίας, που θα συμμετάσχουν στο Final 8 του Κυπέλλου.

Αν ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα λόγω της ποιοτικής βελτίωσης που του προσέφεραν οι δύο πρόσφατες προσθήκες (Άλστον και Σμιθ) και η ΑΕΚ να ευνοείται από τις ισοβαθμίες με τον «δικέφαλο του Βορρά» και τον Κολοσσό (τους οποίους νίκησε με 90-70 και 93-74 αντίστοιχα), δεν ισχύει το ίδιο για την ευχάριστη έκπληξη του περυσινού πρωταθλήματος που κατετάγη 3η κι έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο λόγος για το Περιστέρι (5-5), που μετά την ήττα του από τον Άρη (6-4), υστερεί στις ισοβαθμίες και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας. Ακόμη, βέβαια, υπάρχει πολύς δρόμος και τουλάχιστον 17 παιχνίδια μέχρι την έναρξη των playoffs, οπότε η πορεία του κάλλιστα μπορεί να βελτιωθεί.

Για την ώρα, όμως, δεν παρουσιάζει καλή εικόνα και με συνδυασμό αποτελεσμάτων (με εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ και με εκτός έδρας νίκη του Κολοσσού στο Μαρούσι) κινδυνεύει ακόμη και να μείνει εκτός της τελικής φάσης της δεύτερης την τάξει εγχώριας διοργάνωσης (προκρίνονται οι επτά πρώτες ομάδες της βαθμολογίας του 1ου γύρου).

Το πρόβλημα για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν έγκειται τόσο στα αποτελέσματα (άσχετα αν έχει δύο νίκες λιγότερες σε σχέση με τον περυσινό της απολογισμό μετά την 10η αγωνιστική), όσο στην αγωνιστική της ταυτότητα και στο μπάσκετ που παίζει.

Ελαφρυντικά σαφώς και υπάρχουν από την στιγμή που μιλάμε για ένα ρόστερ με οκτώ νέα πρόσωπα και με δεδομένο ότι δεν γίνεται κάθε χρόνο να βγάζει κάποιος λαγούς από το καπέλο του, δεν υπάρχει λόγος πανικού. Άλλωστε, δεν έχει χαθεί κάποιος στόχος, ενώ μετά την εξαιρετική περυσινή σεζόν το έργο της ομάδας των δυτικών προαστίων ήταν ξεκάθαρο ότι θα έχει πολύ υψηλότερο βαθμό δυσκολίας.

Άλλωστε, πόσο ψηλότερα θα μπορούσε να φτάσει, ειδικότερα από την στιγμή που τόσο ο Παναθηναϊκός (τον οποίο πέρυσι νίκησε τρεις φορές), όσο και η ΑΕΚ, ο Προμηθέας, ο ΠΑΟΚ αλλά και ο Άρης παρουσιάζονται από λίγο έως πολύ καλύτεροι από πέρυσι;

Ωστόσο, μετά από ένα ασφαλές δείγμα 17 αγώνων σε Ελλάδα (πρωτάθλημα και Super Cup) και Ευρώπη (BCL) και αν θεωρήσουμε ότι ο Τζο Ράγκλαντ (1ος πασέρ του πρωταθλήματος με μ.ο. 8,7ασ.) αποδεικνύεται επαρκής (έστω κι αν είναι υποδεέστερος του Φρανσίσκο), μοιάζει πλέον ξεκάθαρο ότι οι αντικαταστάτες του Μπίλαν και του Ντένμον αποδεικνύονται πολύ κατώτεροι των περιστάσεων και αυτό φαίνεται τόσο στα νούμερα, όσο και στην συνολική τους επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο λόγος για τον Τρέβορ Τόμπσον (7,1π. & 6,3ρ. με 51,1% διπ.) και τον Κένι Ουίλιαμς (μ.ο. 12,2π. & 2,7ρ. με 43,1% τριπ.), οι οποίοι δεν μπορούν να συγκριθούν με τίποτε με τον Κροάτη σέντερ (μ.ο. 12,9π. & 8,0ρ. με 60,2% διπ.) και τον έμπειρο Αμερικανό guard (μ.ο. 17,0π., 2,4ας. & 1,5κλ. με 45,1% τριπ.), που αποχώρησαν το περασμένο καλοκαίρι.

Στο “Nick Galis Hall”, οι «κυανοκίτρινοι» (Ράγκλαντ 19π., 10ας. & 7λ.) απώλεσαν από την αρχή του αγώνα την επαφή με το σκορ, βρέθηκαν ακόμη και στο -18 και δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τα 22 λάθη των γηπεδούχων.

Αντ’ αυτού, ο Άρης (6-4) σούταρε με το υψηλότερο ποσοστό της σεζόν εντός πεδιάς μέσα στο γήπεδό του (53,8%) και με τον Λετονό Μπλούμπεργκς (12π. & 3ρ. με 4/5 σουτ) να του δίνει για δεύτερο σερί παιχνίδι (μετά τον τραυματισμό του) επιθετικές λύσεις και μέγεθος στην θέση “3”, δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα και πέτυχε την 2η σερί νίκη του (81-73), εδραιώνοντας την παρουσία του στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας.

Ο Γιάννης Καστρίτης πήρε μεγάλη βοήθεια από την περιφέρειά του (50% στα τριπ. με 13/26), με τον Γκάλινατ (18π. & 3ας. με 6/11 τριπ.) και τον Τολιόπουλο (11π. & 5ας. με 2/4 τριπ.) σε ρόλο ηγέτη και πλέον περιμένει την επιστροφή του Σανόγκο για να κλείσει τον 1ο γύρο με το καλύτερο δυνατό ρεκόρ.

Η απόδοση του ΠΑΟΚ υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό να σοβαρευτεί!

Στο κλειστό του ΟΑΚΑ, τα δύο εντυπωσιακά διαστήματα του «δικεφάλου του Βορρά» (το πρώτο από το 5ο έως το 15ο λεπτό, οπότε και προηγήθηκε με 27-36 και το δεύτερο από το 30’ έως το 35’, όταν και «έτρεξε ένα σερί 6-18 και πλησίασε στο καλάθι), έβγαλαν την ποιοτική αντίδραση που χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός (10-0) για να φτάσει σε μία νίκη που ήρθε δυσκολότερα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ (97-85).

Ο Κώστας Σλούκας (11π. & 9ασ.) που ήταν εντυπωσιακός δημιουργικά κι έκανε την διαφορά τις φορές που οι «πράσινοι» ένιωσαν «καυτή» την ανάσα του ΠΑΟΚ (5-5) και ο Κέντρικ Ναν (21π., 4ρ. & 4ασ. με 3/4 τριπ.) με τον Ντίνο Μήτογλου (19π. & 10ρ. με 7/7 διπ.), ήταν οι παίκτες που έκαναν την διαφορά σε μία βραδιά που ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Λεσόρ (2π. χωρίς να κάνει σουτ) να μένει στα ρηχά και εξαιτίας της εξέλιξης του αγώνα (απουσίαζε και ο Γκριγκόνις), αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τον Γκραντ, που έπαιξε χωρίς να είναι στο 100%.

Η ομάδα του Φώτη Τακιανού άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και ειδικότερα μετά τις προσθήκες του Άλστον (16π. & 6ρ. με 3/5 τριπ.) και του Σμιθ (8π. & 7ασ.) δείχνει να έχει υψηλότερες βλέψεις στο πρωτάθλημα. Αν και βρίσκεται κάτι περισσότερο από έναν μήνα στην Ελλάδα, ο πρώτος (μ.ο. 16,6π. & 9,0ρ. με 63,1% διπ. & 54,6% τριπ.) «κόλλησε» αμέσως με την ομάδα και βελτίωσε αισθητά την «χημεία» της, ενώ ο δεύτερος (μ.ο. 11,8π. & 3,6ας.) αξιοποίησε την περυσινή του εμπειρία στην Ρόδο και συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τον ευδοκίμως επανακάμψαντα, Έλβαρ Φρίντρικσον (15π. & 11ασ. με 6/9 σουτ).

Αν σε όλα τα παραπάνω, προσθέσετε και την σταδιακή αγωνιστική άνοδο του Γκίλμορ (14π., 6ρ. & 2κλ. με 5/5 σουτ) και την αναμενόμενη επιστροφή των Χαρισον και ΜακΝις, τότε ο ΠΑΟΚ δείχνει ικανός για να χτυπήσει με αξιώσεις την πόρτα της 4άδας.

Η «συνομωσία» Λούντζη-Χρηστίδη και το double double που έκλεψαν την παράσταση!

Στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης», το αποτέλεσμα ήταν λίγο-πολύ γνωστό πριν καν γίνει το τζάμπολ! Ο Ολυμπιακός (9-1) «καθάρισε» το ματς από το πρώτο μέρος, οπότε και η διαφορά έφτασε στο +23 (18-41 στο 14’48”) και παρά τους αρκετούς απόντες (Παπανικολάου και Πίτερς, αλλά και οι μη δηλωμένοι ΜακΚίσικ, Πετρούσεφ και Μήτρου-Λονγκ), ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θέλησε να ρισκάρει την επανεμφάνιση του Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος λογικά θα πατήσει παρκέ στην ευρωπαϊκή μάχη της Παρασκευής (15/12, 21.15) με την Βαλένθια.

Κάπως έτσι, το βάρος έπεσε στους υπόλοιπους που δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να κάμψουν (83-54) την αντίσταση της Καρδίτσας (1-9), με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ (21π., 21ρ., 2κλ. & 2κοψ. με 8/13 σουτ) να καταγράφει ένα εντυπωσιακό double double σε μόλις 25 λεπτά συμμετοχής και τον Κάνααν (16π. & 2κλ. με 4/7 τριπ.), τον Σίκμα (12π., 5ρ. & 7ας.) και τον Λούντζη (6π., 8ρ., 4ας. & 3κλ.) που πήρε χρόνο συμμετοχής, να είναι ορεξάτοι και να συνεισφέρουν με την σειρά τους.

Την ώρα που ο Σέρβος διεθνής σέντερ έμπαινε στο elite club των mister “20+20” του ελληνικού πρωταθλήματος (εκεί βρίσκονται ο αείμνηστος Ρόι Τάρπλεϊ και ο Γιάννης Γιαννούλης), ο Μιχάλης Λούντζης με τον Βασίλη Χρηστίδη είχαν ήδη συνεννοηθεί για το colpo grosso, που έκλεψε την παράσταση στο τέλος του αγώνα.

Ο 25χρονος διεθνής guard των «ερυθρολεύκων» έκανε φάουλ στον 16χρονο Πηλίτση στα 28” (για να τον στείλει στην γραμμή για 2 εύστοχες βολές και να του δώσει την ευκαιρία να πάρει το βάπτισμα του πυρός στο σκοράρισμα) και το ίδιο έπραξε και ο Θεσσαλονικιός σέντερ των Θεσσαλών στον Αναστάση Ροζακέα στα 10” (αστόχησε και στις δύο).

Όλη αυτή η ωραία ατμόσφαιρα εκτυλίχθηκε μπροστά σε γεμάτες κερκίδες, στο γήπεδο που σε λίγες μέρες θα φιλοξενήσει το 26ο All Star Game. Όσον αφορά στην ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου (Κλάσεν 12π., 3ασ. & 5λ. με 4/9 τριπ.), με 29% εντός πεδιάς, 63% στις βολές και χωρίς κανένα από τα ατού της να βρίσκεται σε καλή βραδιά, ήταν αδύνατον να ακολουθήσει τον ρυθμό του έστω κι ελλιπούς δευτεραθλητή Ευρώπης.

Η ΑΕΚ τη νίκη, το Μαρούσι τις εντυπώσεις!

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, το ότι η ΑΕΚ (5-5) έφυγε νικήτρια στην εκπνοή (91-89) και παρέμεινε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης στο Final 8 του Κυπέλλου, το οφείλει αποκλειστικά στην επιθετική ποιότητα του ρόστερ της, στην μεγάλη κλάση του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (19π. & 6ρ. με 8/13 σουτ), ο οποίος πέτυχε το νικητήριο καλάθι στην εκπνοή, ενώ είχε και αρκετή δόσης τύχης λόγω του φορτώματος του Μπρίσκοου (13π. & 9ασ.) με 4 φάουλ από πολύ νωρίς (στο 25ο λεπτό).

Η ομάδα του Γιόαν Πλάθα (έλυσε την συνεργασία με τον Μπεν Μακλεμορ) είχε πολύ λανθασμένη προσέγγιση στο ματς, η οποία εν πολλοίς θύμισε την ατυχή πρεμιέρα και την ήττα-σοκ από το Λαύριο, δίνοντας βάση μόνο στην γρήγορη ανάπτυξη κι εκτέλεση στην επίθεση και παραμελώντας προκλητικά τα αμυντικά της καθήκοντα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η «Ένωση» (ΜακΡέι 17π., Τίλμαν 16π. και Ραντλ 16π.) νίκησε για πρώτη φορά μετά από πέντε ήττες σε ισάριθμους αγώνες με παθητικό στους 75 πόντους και πάνω, ενώ το μεγαλύτερο προβάδισμά της ήταν το +7 στο έβδομο λεπτό (21-14) και στο ημίχρονο είχε δώσει μόλις 3 ασίστ έναντι 13 του Αμαρουσίου (3-7).

Αν και αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Ραντούλιτσα (μ.ο. 15,6π. & 4,4ρ. με 69,4% διπ. & 81,6% βολ.), η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη άγγιξε για δεύτερο σερί παιχνίδι τη νίκη υπέρβασης (με «διπλό» θα είχε βάσιμες ελπίδες για το Final 8 του Κυπέλλου), παίρνοντας τεράστια ώθηση από τον εκπληκτικό Αχμέντ Χιλ (40π., 3ας. & 2κλ. με 7/15 τριπ.)!

O απόφοιτος του Βιρτζίνια Τεκ, που έκανε το ματς της ζωής του, ισοφάρισε με τρίποντο στα 1,2 δευτερόλεπτα για το τέλος, αλλά στην τελική επαναφορά από το πλάι οι νεοφώτιστοι δεν μπόρεσαν να βγάλουν άμυνα και πιστοποίησαν και κατά έναν τρόπο «πιστοποίησαν» γιατί έχουν την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με μ.ο. 91,2π.).

Κάπως έτσι, ο σύλλογος των βορείων προαστίων έχασε μία σπάνια ευκαιρία να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον Λούκοβιτς, προκειμένου να ενισχύσει με σκληράδα και αθλητικότητα την ρακέτα του.

Περάντες και Μπιλλής «ακύρωσαν» την ανατροπή της χρονιάς!

Στην Ρόδο, ο Κολοσσός (4-6) έπιασε την καλύτερη απόδοσή του στο εφετινό πρωτάθλημα και φτάνοντας σε υψηλά επίπεδα διάρκειας (πήρε σταθερό προβάδισμα από την 1η περίοδο κι έφτασε την διαφορά έως το +21, στο ξεκίνημα του 2ου μέρος), προηγήθηκε με 94-80, 3’40” πριν το τέλος του αγώνα.

Το γεγονός ότι τελικά, η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα έφυγε από το γήπεδο νικήτρια (114-109) στην παράταση (2/2 φέτος στο έξτρα πεντάλεπτο) και γλίτωσε το «έμφραγμα», οφείλεται εν πολλοίς στο «φιλί της ζωής» που της έδωσε στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας με φόλοου ο Λόντον Περάντες (27π., 5ρ. & 8ας.), καθώς επίσης και στους πέντε πόντους από χρυσάφι που πέτυχε ο Σωτήρης Μπιλλής (14π. & 3ας. με 4/5 σουτ σε 20’), δείχνοντας για ένα ακόμη ματς πόσο χρήσιμος ρολίστας είναι (είχε φανεί τόσο απέναντι στον Παναθηναϊκό, όσο και κόντρα στην Καρδίτσα).

Ο 27χρονος forward που έχει συμπληρώσει συνολικά 6 χρόνια στο «σμαραγδένιο νησί» (στο τσακ ανανέωσε το καλοκαίρι την θητεία του) και κατέγραψε ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα, πέτυχε 5 κολλητούς πόντους στην παράταση και επανέφερε τους Ροδίτες (Μπράϊκοβιτς 22π., 12ρ. & 3κοψ. με 8/13 σουτ, Πόλεϊ 18π. & 7ρ.) στην θέση του οδηγού, συνεισφέροντας καταλυτικά στη νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου!

Ο Προμηθέας (7-3), αν και ήταν αναμενόμενο να επηρεαστεί από την απουσία του εξαιρετικού Χάντερ Χέιλ (μ.ο. 20,0π., 4,7ρ., 4,5ας. & 1,5κλ. με 87,5% και 45,7% τριπ.) και για μεγάλο διάστημα ήταν πολύ νωθρός στην άμυνα, έδειξε χαρακτήρα και στο τελευταίο 4λεπτο «έτρεξε» μία ολική ανατροπή (από το -14, πέρασε μπροστά στο σκορ και κρατούσε τη νίκη στα χέρια του), που λίγο έλλειψε να του χαρίσει τη νίκη της χρονιάς.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου (επέστρεψε στην Ρόδο ως αντίπαλος) είχε σε εκπληκτικό απόγευμα τον Άντονι Κάοουαν τζούνιορ (30π., 8ρ. & 10ας. με 5/10 τριπ.), ο οποίος συμπαρέσυρε όλους τους συμπαίκτες του και πρωταγωνίστησε σε ένα απίστευτο σερί 4-20 μέσα σε 190 δευτερόλεπτα (σε αυτό διάστημα είχε 15 πόντους με 2/3 βολές, 2/2 δίποντα και 3/3 τρίποντα), το οποίο έφερε τους Πατρινούς πολύ κοντά σε μία απίστευτη νίκη!

Κατά πως φάνηκε ο τραυματισμός του Χάντερ επηρέασε τους Πατρινούς και στο αμυντικό κομμάτι, το οποίο θα προσπαθήσουν να καλύψουν και με την προσθήκη του Τζαμάλ Τζόουνς (7π., 2ρ., 2ας. & 2κλ.) και του Τιμ Φρέιζερ, που θα βοηθήσει στις θέσεις "1" και "2".

Η «γλώσσα του σώματος» που καθόρισε μία αξιοσημείωτη αμυντική μεταμόρφωση!

Στην Πάτρα, η έλευση του Γιάννη Χριστόπουλου φάνηκε από την πρώτη στιγμή πόσο καταλυτικό ρόλο έπαιξε στην εικόνα του Απόλλωνα (2-8) στην άμυνα, από την οποία προήλθε και η επιστροφή στις νίκες μετά από 8 διαδοχικές αγωνιστικές και σχεδόν 2 μήνες!

Παίζοντας ουσιαστικά το τελευταίο τους χαρτί (γιατί με ήττα στην έδρα τους από το Λαύριο θα κυνηγούσαν μόνο την Καρδίτσα, την οποία θα επισκεφτούν στον 2ο γύρο) και παρ’ ότι παρατάχθηκαν χωρίς τον Τι Τζέι Σταρκς, οι Πατρινοί (Βον 14π. & 4ρ., Σαλούστρος 10π. & 9ρ.) μπήκαν στο γήπεδο με τελείως διαφορετική πνευματική προσέγγιση κι αυτό τους έδωσε μεγάλη ώθηση και στις δύο πλευρές του παρκέ!

Για πρώτη φορά μετά τα δύο πρώτα ματς στο κλειστό της Περιβόλας, έβγαλαν μεγάλη ενέργεια και σκληράδα στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να «κατεβάσουν» αισθητά την επιθετική δράση μίας ομάδας που μέχρι τις πρώτες 7 στροφές του πρωταθλήματος σκόραρε κατά μ.ο. 83,7 πόντους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι κράτησαν τους Λαυριώτες (Καστανιέδα 13π., 3ρ. & 3ασ. με 3/6 τριπ.) στους 34 πόντους και στο 29,8% εντός πεδιάς (11/38 σουτ) στις πρώτες τρεις περιόδους, εδραιώνοντας μία διαφορά που στην ανώτατή της τιμή, έφτασε το +21 (51-30 στο 27’) και παρ’ότι στο 4ο δεκάλεπτο χαλάρωσαν και δέχτηκαν συνολικά 60, η άμυνά τους δέχτηκε 27 πόντους λιγότερους από το μέσο παθητικό τους.

Το τελικό 71-60 με το οποίο ο Απόλλων ξεκόλλησε από την ουρά της βαθμολογίας, πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον 49χρονο Πατρινό τεχνικό που κατόρθωσε να εμπνεύσει τόσο έντονα τους παίκτες του (και οι 9 που έπαιξαν μίνιμουμ 10 λεπτά, είχαν σημαντική συνεισφορά), ώστε να παρουσιάσουν ένα πρόσωπο που σε καμία περίπτωση δεν παρέπεμψε στην χειρότερη – σύμφωνα με τους αριθμούς – ομάδα της Α1 Κατηγορίας.

Το Λαύριο (3-7), που μετράει πλέον έξι συνεχόμενες νίκες, είναι προφανές ότι έχει χάσει τον επιθετικό του ρυθμό και ελλείψει inside game, στις παιχνίδια που δεν σουτάρει καλά από μακριά (23,5% τριπ. με 8/34) αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα παραγωγικότητας.

Το ότι στα τρία τελευταία ματς, δεν έχει ξεπεράσει τους 68 πόντους και σκοράρει κατά μ.ο. 60,6 πόντους με 30,2% στα τρίποντα και με 36,1% εντός πεδιάς, δείχνει ότι η επίθεσή του είναι μονοδιάστατη και επικεντρωμένη στην περιφέρεια. Η ενίσχυση της ομάδας με τον Σκάϊλαρ Φλάτεν στο “3” και τον Παναγιώτη Τσάμη στο “4”, δείχνει ότι ο Κώστας Μέξας προσπαθεί να προσθέσει μέγεθος στο rotation, οπότε μένει να δούμε τι θα προσδώσουν οι τελευταίες κινήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αντώνης Καλκαβούρας
Αντώνης Καλκαβούρας

Στην συγκεκριμένη στήλη θα βρείτε αντικειμενικά καταγεγραμμένη άποψη γύρω από τα μπασκετικά δρώμενα και μπόλικη ανάλυση, ενίοτε σε συνδυασμό και με ρεπορτάζ. Το Gazzetta, άλλωστε, μπορεί να μπήκε στην καθημερινότητα μου στη μέση της έως τώρα δημοσιογραφικής διαδρομής (2008), ωστόσο, εδώ και 13 χρόνια αποτελεί την πιο σύγχρονη και ταχύτερη πλατφόρμα ενημέρωσης και ένα μέσο στο οποίο απολαμβάνω από την πρώτη μέρα να δουλεύω. Και σίγουρα το μόνο από τα πολυάριθμα στα οποία έχω εργαστεί και εργάζομαι (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδα, περιοδικό), το οποίο εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο, σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνεται ευχάριστη εμμονή για τους αναγνώστες αλλά και για όλους εμάς τους συντελεστές. Να χαιρόμαστε λοιπόν τη νέα του έκδοσή του και να το εξελίσσουμε συνεχώς!