All Star Game: Νικητής στον διαγωνισμό καρφωμάτων ο Ρένφρο (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ρένφρο καρφώνει στο All Star game

bet365

Ο Νέιτ Ρένφρο έπειτα από μεγάλη «μάχη» με τον Ζακ Μπράιαντ από την Elite League, κατάφερε να πάρει τη πρώτη θέση στον διαγωνισμό των καρφωμάτων στο All Star Game.

Στον διαγωνισμό των καρφωμάτων του All Star Game. Νικητής αναδείχθηκε ο Νέιτ Ρένφρο του Περιστερίου, ο οποίος κατάφερε στον τελικό να μαζέψει συνολικά περισσότερους πόντους από την έκπληξη, Ζακ Μπράιαντ.

Πιο συγκεκριμένα, στον τελικό ο Ρένφρο στο πρώτο κάρφωμα πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια και πήρε τους 50 βαθμούς ενώ στο δεύτερο κάρφωμα προσπάθησε το κάτι που πολύ θεωρού απίστευτο και δικαιώθηκε. Μπορεί στην πρώτη προσπάθεια να μην ήταν εύστοχος αλλά με τη δεύτερη τα κατάφερε και κάρφωσε από το ύψος των ελεύθερων βολών! Με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να πάρει το απόλυτο των 100 πόντων.

Ο Μπράιαντ ξεκίνησε και αυτός δυνατά με ένα κάρφωμα 360 μοιρών που και τελείωμα με το ένα χέρι αλλά στη πρώτη προσπάθεια ήταν άστοχος. Στο δεύτερο κάρφωμα έκανε ένα εντυπωσιακό πέρασμα της μπάλας κάτω από τα πόδια του παίρνοντας 50 πόντους. Οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν ακόμη μία προσπάθεια στον MVP της Elite League και ο ίδιος ευστόχησε σε προσπάθεια 360 μοιρών από τη baseline που ολοκληρώθηκε με το ένα χέρι αλλά δεν ήταν αρκετό. Συνολικά πήρε 96 πόντους και έμεινε στη δεύτερη θέση.

Παρακολουθήστε τα καρφώματα:

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα