Ολυμπιακός: Πήρε το ελληνικό διαβατήριο και δηλώθηκε στην Basket League o Μήτρου Λονγκ

Ολυμπιακός: Πήρε το ελληνικό διαβατήριο και δηλώθηκε στην Basket League o Μήτρου Λονγκ

Newsroom
.
Ο Ναζ Μήτρου Λονγκ εξασφάλισε το ελληνικό διαβατήριο και θα είναι στο ρόστερ του πρωταθλήματος για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (24/12, 15:00), για τη Stoiximan Basket League.

Η διαδικασία απόκτησης του ελληνικού διαβατηρίου ολοκληρώθηκε και ο Ναζ Μήτρου Λονγκ αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τον Ολυμπιακό κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας (24/12, 15:00).

Ο Ελληνοκαναδός γκαρντ ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες τον περασμένο Νοέμβριο και όπως ανέφερε το Gazzetta τις προηγούμενες ημέρες, το ζήτημα επρόκειτο να διευθετηθεί άμεσα.

Κάτι που τελικά έγινε πράξη και ο Μήτρου Λονγκ δηλώθηκε από τον Ολυμπιακό στον ΕΣΑΚΕ, έχοντας το δικαίωμα συμμετοχής στη Stoiximan Basket League.

Όσον αφορά τη EuroLeague, θα είναι διαθέσιμος με την έναρξη του β' γύρου τη regular season, με δεδομένο ότι άρχισε τη σεζόν στη Ζαλγκίρις και πρέπει να περιμένει την ολοκλήρωση του α' γύρου για να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα