Τακιανός: «Είναι φυσιολογικό η διαφορά των 20 πόντων να καθησυχάσει»

Τακιανός: «Είναι φυσιολογικό η διαφορά των 20 πόντων να καθησυχάσει»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Φώτης Τακιανός του ΠΑΟΚ κόντρα στην Καρδίτσα

bet365

Όσα δήλωσε ο Φώτης Τακιανός αμέσως μετά τη νίκη στο «νήμα» του ΠΑΟΚ επί της Καρδίτσας.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξένησε στη Θεσσαλονίκη την Καρδίτσα και κατάφερε να επικρατήσει στις «λεπτομέρειες» με σκορ 72-69 και έφτασε το ρεκόρ πλέον στο 6-5.

Ο προπονητής του «δικεφάλου», Φώτης Τακιανός, στις δηλώσεις του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, υποστήριξε ότι το γεγονός πως η Καρδίτσα μπόρεσε να επιστρέψει ξανά στη διεκδίκηση του ματς, είναι ως έναν βαθμό φυσιολογικό εξαιτίας του προγράμματος που είχε η ομάδα του ενώ έδωσε και τα συγχαρητήριά του στην αντίπαλο ομάδα από τη Θεσσαλία και αναφέρθηκε στην δύσκολη συνέχεια της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φώτη Τακιανού:

«Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από ένα δεδομένο για το τι έγινε στο παιχνίδι. Η ομάδα έρχεται από μία πολύ δύσκολη σε ξόδεμα δυνάμεων εμφάνιση με τη Γαλατά, είναι φυσιολογικό στο σημερινό παιχνίδι να συμβούν δύο πράγματα, η διαφορά των 20 πόντων να καθησυχάσει και η έλλειψη δυνάμεων και ενέργειας στο δεύτερο ημίχρονο.

Αυτά δεν μειώνουν την προσπάθεια της Καρδίτσας, θέλω να τους συγχαρώ καθώς προέρχεται από μία τραγικότητα, βρήκαν τη δύναμη και κράτησαν την ομάδα. Δηλώνουν ελπίδα και τους εύχομαι καλή συνέχεια. Μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια για τα play-in του BCL και το πρωτάθλημα της Basket League».

@Photo credits: eurokinissi, ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα