Ολυμπιακός: Με πέντε ξένους κόντρα στον Απόλλωνα

Γιώργος Μπαρτζώκας
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας στο φινάλε του πρώτου γύρου και οι Μουσταφά Φαλ, Αϊζάια Κάνααν έμειναν εκτός 12άδας.

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις στον α' γύρο της Basket League κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας το απόγευμα της Κυριακής (24/12, 15:00) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας άφησε εκτός 12άδας τους Μουσταφά Φαλ και Αϊζάια Κάνααν.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τις back-to-back αναμετρήσεις στην Μπολόνια και τη Λυών ενώ έπεται ο εκτός έδρας αγώνας με την Άλμπα Βερολίνου (29/12) και ο Φαλ έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης. Αναφορικά στον Κάνααν, ο Αμερικανός γκαρντ ένιωσε ενόχληση στους προσαγωγούς, δίχως να πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Έτσι οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με πέντε ξένους κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, τους Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος θα ντεμπουτάρει στην Basket League αφού πήρε τη θέση του Λουκ Σίκμα.

Επίσης, το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό αναμένεται να κάνει ο Ναζ Μήτρου Λονγκ, που απέκτησε το ελληνικό διαβατήριο τις προηγούμενες ημέρες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα