Περιστέρι - ΑΕΚ: Πρόβλημα με Κουζμίνσκας

Περιστέρι - ΑΕΚ: Πρόβλημα με Κουζμίνσκας

Κουζμίνσκας

bet365

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας αποχώρησε από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα Περιστέρι Bwin-AEK Betsson και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου τέθηκε νοκ άουτ. Διακομήσθηκε στο νοσοκομείο ο Λιθουανός για εξετάσεις.

Ο Λιθουανός φόργουορντ βρέθηκε στο παρκέ ύστερα από φάουλ του Λεωνίδα Κασελάκη έχοντας «προσγειωθεί» άτσαλα με το αριστερό του χέρι στο παρκέ.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων ο πόνος που ένιωσε ήταν μεγάλος με αποτέλεσμα να ζητήσει αλλαγή από τον Ζοάν Πλάθα ενώ είναι απίθανο να επιστρέψει στο ματς.

Μάλιστα ο Κουζμίνσκας έμεινε για λίγο στο ματς προκειμένου να «εκτελέσει» τις βολές δύο λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου ωστόσο στη συνέχεια ζήτησε αμέσως αλλαγή.

Αμέσως κάθισε στον πάγκο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, με τον ίδιο να πονούσε αρκετά στο αριστερό του χέρι.

Στο νοσοκομείο ο Κουζμίσκας

Και σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν πρόκειται να αγωνιστεί άλλο στην αναμέτρηση. Μάλιστα, ο Λιθουανός διακομήσθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα