ΑΕΚ: Σοκ στην Ένωση, κάταγμα ο Κουζμίνσκας

Ο Κουζμίνσκας

bet365

Πολύ δυσάρεστα τα μαντάτα για την ΑΕΚ, αφού ο Κουζμίνσκας αναμένεται να μείνει εκτός για σημαντικό διάστημα, το θα προσδιοριστεί τις επόμενες ημέρες

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας αποχώρησε από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα Περιστέρι Bwin-AEK Betsson, έχοντας σταθεί άτυχος, αφού χτύπησε στο χέρι του.

Διακομήσθηκε στο νοσοκομείο ο Λιθουανός για εξετάσεις και εκεί διεγνώσθη ότι υπέστη κάταγμα 4ου μετακαρπίου αριστεράς άκρας χειρός. Ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της Ένωσης. Σε μια απώλεια που θυμίζει σε σημασία (όχι στο τραυματισμό) με αυτή του Στρελνιεκς την περσινή σεζόν. Ένα πολύ κακό μαντάτο για την ΑΕΚ που για άλλη μια σεζόν στέκεται άτυχη με έναν εκ των σπουδαιότερων παικτών της.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΑΕΚ

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας δεν απέφυγε τη ζημιά!

Ο διεθνής Λιθουανός φόργουορντ (που τραυματίστηκε σήμερα στην αναμέτρηση με Περιστέρι) υπεβλήθη σε ιατρικό έλεγχο στο «Metropolitan General» όπου και διεγνώσθη, ότι υπέστη κάταγμα 4ου μετακαρπίου αριστεράς άκρας χειρός.

Θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα