Μόργκαν: «Πάντα θαύμαζα την ΑΕΚ, πρόθυμος να μάθω από τον κόουτς Πλάθα»

Μόργκαν: «Πάντα θαύμαζα την ΑΕΚ, πρόθυμος να μάθω από τον κόουτς Πλάθα»

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ο Τζόρνταν Μόργκαν με τη φανέλα της Κύμης.

bet365

Ο Τζόρνταν Μόργκαν είναι ο αντικαταστάτης του Εμφιόντου Καμπενγκέλε στο ρόστερ της ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις δήλωσε ενθουσιασμένος.

Ο Τζόρνταν Μόργκαν αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να πιάσει δουλειά για λογαριασμό της ΑΕΚ Betsson.

Ο σέντερ που κατάφερε να ζήσει πολλές ζωές στη... συσκευασία μίας, αποτελεί τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Εμφιόντου Καμπενγκέλε, ο οποίος αποχώρησε για να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική Βενέτσια.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως μέλος των «κιτρινόμαυρων» δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σε ένα σύλλογο με τόση μεγάλη ιστορία. Η ΑΕΚ είναι από τις ομάδες που πάντα θαύμαζα. Ανυπομονώ να συναντήσω τους συμπαίκτες μου, κάποιους εκ των οποίων γνωρίζω και σέβομαι. Είμαι πρόθυμος να μάθω απ' τον κόουτς Πλάθα. Είμαι έτοιμος να πιάσω δουλειά», είπε ο Μόργκαν.

 

Στην Ένωση περιμένουν την άφιξή του για να διαπιστώσουν αν μπορεί να αγωνιστεί άμεσα, δηλαδή στο ματς με το Λαύριο, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, στην έναρξη του 2ου γύρου της Basket League.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα