Μαρούσι: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Πένο

Μαρούσι: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Πένο

Δημήτρης Οικονόμου
Μαρούσι: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Πένο

bet365

Χωρίς τον Στέφαν Πένο θα πορευτεί από εδώ και στο εξής το Μαρούσι, με τον Σέρβο να αποχωρεί οικειοθελώς από την ομάδα χωρίς να έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Ο Στέφαν Πένο δεν κατάφερε να δώσει τα αναμενόμενα στο Μαρούσι με την παρουσία του και τελικά αποχωρεί οικειοθελώς από την ομάδα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Με τον παραπάνω τρόπο οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους. Ο Σέρβος σε 7 παιχνίδια για την Basket League μέτρησε 4.9 πόντους αγωνιζόμενος για περίπου 20 λεπτά.

Η ανακοίνωση του Αμαρουσίου για τον Πένο

«Η ΚΑΕ Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την οικειοθελή αποχώρηση του αθλητή Στεφάν Πένο από το δυναμικό της ομάδας. Ο Στεφάν σε όλο το διάστημα της συνεργασίας μας που λύθηκε το Σάββατο, κοινή συναινέσει, υπήρξε υπόδειγμα αθλητή και χαρακτήρα.

Τον ευχαριστούμε, τον αποχαιρετούμε με αγάπη, διατηρώντας τις καλύτερες αναμνήσεις και του ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στην ζωή του όσο και στην καριέρα του.

Πλέον, το Μαρούσι συνεχίζει με 6 ξένους παίκτες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα