Λίντο: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο»

Λίντο: «Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο»

Newsroom
.

bet365

Ο Ρίκι Λίντο θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ ως το τέλος της σεζόν 2023/24, εξηγώντας πως η «Ένωση» είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο.

Ο Ρίκι Λίντο αποτελεί την τελευταία προσθήκη της ΑΕΚ που ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 31χρονο γκαρντ-φόργουορντ ως το τέλος της σεζόν, δίνοντας λύσεις στις θέσεις «2» και «3».

Ο Λίντο, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στην Κίνα, πραγματοποίησε τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτς της ΑΕΚ και δήλωσε ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του, τονίζοντας πως η «Ένωση» είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο.

«Είμαι ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να τη βοηθήσω ώστε να πετύχει τους στόχους της. Βλέποντας το ρόστερ, θεωρώ ότι έχουμε μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Χαίρομαι που θα είμαι μέρος της. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με επέλεξαν. Περιμένω να παίξω μπροστά σε αυτούς τους φανταστικούς φιλάθλους» εξήγησε ο Αμερικανός περιφερειακός.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, οι ξένοι της «Ένωσης» είναι οι Λάνγκστον Χολ, Τσέισον Ραντλ, Τζόρνταν ΜακΡέι, Ρίκι Λίντο, Τζάστιν Τίλμαν, ο επίσης νεοαποκτηθείς Τζόρνταν Μόργκαν και ο τραυματίας Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

 

@Photo credits: BCL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα