Παναθηναϊκός: Οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Περιστερίου

Παναθηναϊκός: Οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Περιστερίου

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός Φίλαθλοι

bet365

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με το Περιστέρι bwin (7/1, 17:00) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της «πράσινης» διοίκηση, το Σαββάτο (6/1) είχαν φύγει περισσότερα από 5.000 εισιτήρια για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League απέναντι στο Περιστέρι. Χωρίς να συμπεριλαμβάνονται αυτά των οργανωμένων, όπως επίσης και τα διαρκείας.

Και για τον λόγο του ότι αναμένονται στο ΟΑΚΑ περισσότεροι από 10.000 φίλοι της ομάδας, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εξέδωσε ανακοίνωση θέλοντας να δώσει της απαραίτητες κατευθύνσεις και οδηγίες στους φίλους της ομάδας.

Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 17:00 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την ΕΡΤ-3.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Εν όψει της σημερινής αναμέτρησης (07/01, 17:00) με αντίπαλο το Περιστέρι bwin για την 13η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εξής:

Λόγω των έκτακτων εργασιών απεγκατάστασης του Christmas Castle, που πραγματοποιούνται σήμερα ως αποτέλεσμα των έντονων καιρικών συνθηκών, η είσοδος των φιλάθλων μας θα πραγματοποιείται από τις θύρες: 3-7-14-25-27-29-31-40 και VIP.

H είσοδος των αυτοκινήτων θα πραγματοποιείται κανονικά από τις πύλες Α, Β και Δ. Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και σας περιμένουμε όλους στο ΟΑΚΑ.»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα