Παναθηναϊκός, Παπαπέτρου: Ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή

Παναθηναϊκός, Παπαπέτρου: Ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή

Γιώργος Κούβαρης
.

bet365

Ένα ακόμα όπλο ετοιμάζεται να προσθέσει στην «πράσινη» φαρέτρα ο Εργκίν Αταμάν καθώς ετοιμάζεται να επιστρέψει άμεσα στην ενεργό δράση ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου θα συμπληρωθούν 92 ημέρες από την τελευταία φορά που ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε πατήσει για τελευταία φορά το πόδι του σε παρκέ για επίσημο ματς.

Ήταν η εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι, όταν και αγωνίστηκε για μόλις 07:34 λεπτά στη νίκη των «πρασίνων» με 66-64. Πέντε μέρες αργότερα γίνεται γνωστή η απόφαση να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στο αριστερό του γόνατο. Μια επέμβαση η οποία τον κράτησε τρεις μήνες μακριά από τα παρκέ.

Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο 29χρονος φόργουορντ αναμένεται να συμπεριληφθεί κανονικά στην 12άδα του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λαύριο την ερχόμενη Κυριακή (14/1, 17:15) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League.

Συγκεκριμένα θα αρχίσει να μπαίνει σιγά-σιγά στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας προκειμένου να βρει τα πατήματά του και να αποκτήσει ρυθμό ενόψει της συνέχειας και των αγώνων σε Euroleague, Basket League αλλά και Κύπελλο με τη διεξαγωγή του Final 8 τον επόμενο μήνα στην Κρήτη.

 

Ο Παπαπέτρου έχει αγωνιστεί φέτος σε όλα και όλα τρία επίσημα ματς και πιο συγκεκριμένα στον τελικό του Super Cup στη Ρόδο, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για την Euroleague και τέλος στην αναμέτρηση του Περιστερίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα