Περιστέρι - ΠΑΟΚ 71-35: Ασταμάτητο και κυρίαρχο, τον... κλείδωσε από νωρίς σε αστοχία

Νίκος Καρφής

bet365

Το εντυπωσιακό Περιστέρι Bwin μετέτρεψε το ματς με τον πολύ άστοχο ΠΑΟΚ σε παράσταση για ένα ρόλο και επικράτησε με 71-35. Τραυματίστηκε ο Μπελιάουσκας.

Πολύ εύκολο έργο είχε το Περιστέρι Bwin κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη Basket League. Η ομάδα του Σπανούλη ήρθε με φόρα μετά την πρόκριση στη φάση των 16 του BCL και καθάρισε με 71-35 τον Δικέφαλο του Βορρά (πηρε και τη διαφορά το Περιστέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας). Η ομάδα του Τακιανού που ήταν πολύ άστοχη στο ματς, στάθηκε άτυχη σε άλλο ένα παιχνίδι, αφού είδε τον Μπελιάουσκας να αποχωρεί στο πρώτο δεκάλεπτο με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο. Πρόβλημα αντιμετώπισε και ο ΜακΝίς που έπαιξε 14 λεπτά. Πλέον υπάρχει αγωνία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, αφού κοντράρεται με την Τόφας την Τρίτη στο τρίτο και καθοριστικό ματς του play-in του BCL.

Για τους νικητές που έκανε ότι ήθελαν πρώτος σκόρερ ήταν ο Λοβ που σταμάτησε στους 19 πόντους. Από την άλλη πλευρά για τον ΠΑΟΚ που τελείωσε το ματς με 0/17 τρίποντα, ο Χάρισον μέτρησε 8 πόντους. Κανείς δεν ήταν διψήφιος για τους φιλοξενούμενους. Στο 8-6 ανέβηκε το Περιστέρι και είναι 4ο, στο 7-7 πήγε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης και είναι έβδομος.

Είναι η μεγαλύτερη διαφορά στην ιστορία του για το Περιστέρι σε ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, αυτό το 71-35.

Περιστέρι - ΠΑΟΚ: Το ματς

To Περιστέρι μπήκε εντυπωσιακά στο ματς και προηγήθηκε με 17-6 στο 7' χάρη στο καλάθι του Λοβ. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε με τίποτα να πλησιάσει και ο Χουγκάζ σκόραρε για το22-9 στο 9'.

Η ομάδα του Σπανούλη συνέχισε να ελέγχει απόλυτα το ματς και έκανε το 33-15 με τον Μήτρου Λονγκ στα μέσα της δεύτερης περιόδου. Το Περιστέρι ήταν εξαιρετικό στην άμυνα του, οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις και το ημίχρονο έληξε στο 46-24.

Η κατάσταση δεν άλλαξε στο τριτο δεκάλεπτο, εκεί όπου ο Λοβ έκανε το 50-24 στο 25'. Ο ΠΑΟΚ ότι και αν δοκίμαζε δεν του έβγαινε, ήταν επηρεασμένος και από τον τραυματισμό του Μπελιάουσκας και η διαφορά πήγε στο +33 για το 57-24 του Κασελάκη στο 29'.

Τίποτα δεν διαφοροποιήθηκε μέχρι το τέλος και το Περιστέρι έφτασε σε μια εύκολη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ που έχει το μυαλό του στον Μπελιάουσκας και το ματς με την Τόφας.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Το Περιστέρι έπαιξε καλή άμυνα, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ άστοχος με 0/17 τρίποντα, ενώ η ομάδα του Σπανούλη επέβαλε τον νόμο της από το ημίχρονο (46-24).

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ: Ο Λοβ είχε 19 πόντους και ήταν πρώτος σκόρερ του ματς.

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ο Φρίντρικσον είχε 2 πόντους με 2/10 σουτ και δεν έκανε καλό ματς.

ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΝΙΚΗ: Κασελάκης με 10 πόντους και Μητρου Λονγκ με 12 πόντους, ήταν κομβικοί.

ΠΗΓΕ ΣΤΡΑΦΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ: Κανείς δεν ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ. Ο Χάρισον ήταν πρώτος σκόρερ με 8 πόντους.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Ο ΠΑΟΚ είχε 0/17 τρίποντα και 11/48 σουτ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ: Ο ΠΑΟΚ παίζει ματς πρόκρισης με τη Ρίτας στις 16/1 για το play-in του BCL. Στις 20/1 ο Προμηθέας υποδέχεται το Περιστέρι.

TI ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ: Ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 69-64

Tα δεκάλεπτα: 22-11, 46-24, 57-28, 71-35

y

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα