Καστρίτης για το επεισόδιο στο τέλος: «Δεν χρειάζεται να το προβάλλουμε και να ασχοληθούμε περισσότερο» (vid)

Καστρίτης για το επεισόδιο στο τέλος: «Δεν χρειάζεται να το προβάλλουμε και να ασχοληθούμε περισσότερο» (vid)

Newsroom
Καστρίτης

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης» μεταξύ της Καρδίτσας και του Άρη.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ρωτήθηκε σχετικά με το επεισόδιο στο τέλος του αγώνα μεταξύ Γκάλινατ και Γιάνκοβιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο και να το προβάλλουμε. Είμαστε ένα πολύ όμορφο πρωτάθλημα, το γήπεδο ήταν γεμάτο και αυτά συμβαίνουν στα ομαδικά σπορ. Όταν ένα ματς τελειώνει με ένταση και υπάρχει και απογήτευση,. κάποιες φορές τα πράγματα ξεφεύγουν. Όλα είναι καλά, δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περαιτέρω».

Όσο για το ματς και την ήττα του Άρη από την Καρδίτσα; «Κι εγώ και οι παίκτες είμαστε οι πιο σκληροί κριτές του εαυτού μας. Δεν ξέρω τι φάνηκε, πως ένιωσε ο κόσμος βλέποντας τον αγώνα, αλλά τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια. Ο Χάρελ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός, ο Τολιόπουλος δεν προπονήθηκε και έπαιζε με ίωση, έχουμε άλλους δύο τραυματίες. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, που αναπνέει για την νίκη. Συγχαρητήρια στην Καρδίτσα για την νίκη της, συγχαρητήρια και στα παιδιά, αυτό που έκαναν σήμερα ήταν υπεράνθρωπο»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα