Μπαλτσερόφσκι, Παναθηναϊκός: Επέμβαση σκωληκοειδίτιδα ο Πολωνός σέντερ

Μπαλτσερόφσκι, Παναθηναϊκός: Επέμβαση σκωληκοειδίτιδα ο Πολωνός σέντερ

Γιώργος Κούβαρης
Μπαλτσερόφσκι

bet365

Σε πετυχημένη επέμβαση σκωληκοειδίτιδας υποβλήθηκε την Κυριακή (15/1) ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι.

Οι πόνοι που ένιωσε ο Πολωνός σέντερ το μεσημέρι της Κυριακής στην κοιλιακή χώρα (15/1) αποδείχθηκαν περισσότερο σοβαροί.

Συγκεκριμένα το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην κοιλιακή χώρα αποδείχθηκε ότι ήταν οξεία σκωληκοειδίτιδα με αποτέλεσμα να υποβληθεί το βράδυ της ίδιας ημέρας σε χειρουργική επέμβαση στο «ΥΓΕΙΑ».. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπαλτσερόφσκι αναμένεται να απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας, προσθέτοντας ένα ακόμη «πονοκέφαλο» στον Εργκίν Αταμάν ενόψει της συνέχειας.

Όπως είναι γνωστό είναι εκτός ο Λούκα Βιλντόσα ο οποίος με τη σειρά το πέρασε την πόρτα του χειρουργείου λόγω ρήξης στον μηνίσκο, όπερ και σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR θα έχει για το επόμενο διάστημα πέντε ξένους διαθέσιμους για τα παιχνίδια εντός και εκτος των συνόρων.

Οι «πράσινοι«» υποδέχονται την Παρασκευή (19/1, 21:15) την Παρτίζαν για την 22η αγωνιστική της Euroleague ενώ ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (22/1, 20:15) για την Basket League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα