Μιλουτίνοφ, Ολυμπιακός: MVP της 14ης αγωνιστικής στην Basket League

Μιλουτίνοφ, Ολυμπιακός: MVP της 14ης αγωνιστικής στην Basket League

Newsroom
Μιλουτίνοφ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν ο καλύτερος του Ολυμπιακού στη νίκη απέναντι στον Κολοσσό και πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 14ης αγωνιστικής.

Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν ο Σέρβος σέντερ κερδίζει τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής στην Basket League. Απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο ranking επίδοση που ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών που αγωνίστηκαν στις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Μια επίδοση που του χάρισε και το βραβείο του MVP καθώς είχε 18 πόντους με 8/10 βολές, 5/8 δίποντα, πήρε 15 ριμπάουντ, έδωσε μια ασίστ, έκανε δύο κοψίματα και ένα φάουλ, ενώ κέρδισε 9 φάουλ σε 32’ και 7’’ συμμετοχής.

Η προηγούμενη φορά που ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής ήταν για την εμφάνισή του στο εκτός έδρας με την Καρδίτσα, όταν και συγκέντρωσε 39 βαθμούς με 21 πόντους και 21 ριμπάουντ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα