ΑΕΚ: Συζητήσεις για την παραχώρηση του Χατζηδάκη, δεν υπάρχει συμφωνία με τον Άρη

ΑΕΚ: Συζητήσεις για την παραχώρηση του Χατζηδάκη, δεν υπάρχει συμφωνία με τον Άρη

Ο Μάνος Χατζηδάκης.

bet365

Η ΑΕΚ αναζητεί ομάδα για την παραχώρηση του Μάνου Χατζηδάκη. Υπάρχουν επαφές με τον Άρη, αλλά όχι συμφωνία.

Ο Μάνος Χατζηδάκης επέστρεψε στην ΑΕΚ Betsson για μία δεύτερη θητεία, αλλά αυτή τη στιγμή τα δεδομένα την κάνουν να μοιάζει ως βραχύβια. Ο μικρός χρόνος συμμετοχής του διεθνή σέντερ, έχει οδηγήσει την Ένωση και την πλευρά του παίκτη, στην αναζήτηση μιας νέας στέγης, είτε με τη μορφή δανεισμού, είτε με παραχώρηση.

Οι επαφές της Ένωσης με διάφορες ομάδες δεν έχουν προχωρήσει. Ανάμεσα σε αυτές είναι και ο Άρης, ο οποίος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον Χατζηδάκη στην Basket League, καθώς ο Γιάννης Καστρίτης έχει επτά ξένους στη διάθεσή του και εφόσον «κόβει» κάποιον από τους ψηλούς, μπορεί να προσθέσει τον Χατζηδάκη στο ρόστερ του και να βρίσκει χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχει συμφωνία με τον Άρη

Ωστόσο, το θέμα της μετακίνησης... κολλάει στο συμβόλαιο που έχει ο παίκτης. Το καλοκαίρι υπέγραψε τριετές και η Ένωση αξιώνει αποζημίωση. Και αυτή τη στιγμή, όσον αφορά τον Άρη, δεν προτίθεται - τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή - να πληρώσει για να «λύσει» το συμβόλαιό του και στη συνέχεια να τον υπογράψει.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα