Μιλουτίνοφ για Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Να προετοιμαστούμε για να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους»

Μιλουτίνοφ για Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Να προετοιμαστούμε για να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους»

Newsroom
Νίκολα Μιλουτίνοφ Eurokinissi
Ένα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός έχει πάντοτε διαφορετική σημασία όπως παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ κινήθηκε στο ίδιο πνεύμα με τις δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ στον ΕΣΑΚΕ, όσον αφορά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη 15η αγωνιστική (22/1 - Live στο Gazzetta). Ο Σέρβος σέντερ θυμήθηκε το πρώτο του παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ενώ τονίζει πως δεν πρόκειται για ακόμα ένα παιχνίδι αλλά για κάτι παραπάνω από έναν αγώνα.

Οι δηλώσεις του Μιλουτίνοφ για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

«Είχα ανάλογη εμπειρία στην Σερβία πριν έρθω στον Ολυμπιακό, είχα παίξει πολλά ντέρμπι ως παίκτης της Παρτίζαν απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Η ατμόσφαιρα στα σερβικά ντέρμπι είναι σχεδόν ίδια με εκείνα στα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Είναι κάτι εξαιρετικό, κάτι μοναδικό να παίζεις σε τέτοια παιχνίδια και το διασκεδάζω».

Για το αν θυμάται το πρώτο του ντέρμπι: «Θυμάμαι ότι το πρώτο μου ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν στο ΟΑΚΑ. Είμαι ευγνώμων γιατί η ατμόσφαιρα ήταν «καυτή» και πάντα ένα ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι κάτι παραπάνω από ένας αγώνας».

Για την κρισιμότητα του ντέρμπι: «Όλοι γνωρίζουν ότι είναι από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν. Έχουν μεγαλύτερη σημασία από τους συνηθισμένους αγώνες για τους φιλάθλους. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε για να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους».

Για το πού θα κριθεί: «Το «κλειδί» είναι να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε σε δύσκολη ατμόσφαιρα, να μην επηρεαστούμε, να είμαστε ενωμένοι και να έχουμε ενέργεια. Αν χάσουμε θα είμαστε σίγουρα δεύτεροι γι’ αυτό πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Η διαφορά μεταξύ ΟΑΚΑ και ΣΕΦ: «Είναι προφανές ότι στο ΣΕΦ έχουμε την υποστήριξη των φιλάθλων μας και είναι πάντα καλύτερο να παίζουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα