Γκάλινατ στο Gazzetta: «Παίζω για το όνειρο που είχε για εμένα η γιαγιά μου» (vid)

Γκάλινατ στο Gazzetta: «Παίζω για το όνειρο που είχε για εμένα η γιαγιά μου» (vid)

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ.

bet365

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ έδειξε εξαιρετική ψυχραιμία στο κρίσιμο σημείο απέναντι στην ΑΕΚ και εξήγησε στο Gazzetta το κίνητρο που έχει σε κάθε αγώνα.

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ πήρε τα ταλέντα του στη Θεσσαλονίκη. Άφησε τη φανέλα της Καρδίτσας, γι' αυτή του Άρη. Ένος μπασκετικού «Αυτοκράτορα» στην αναζήτηση περασμένων μεγαλείων.

Με τον Αμερικανό γκαρντ να τα πηγαίνει περίφημα. Και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.

Τον περασμένο Απρίλιο, όταν η Καρδίτσα έσωσε την κατηγορία, είχε μιλήσει στο Gazzetta. Και είχε εκμυστηρευτεί ότι τον οδηγεί η μητέρα και η γιαγιά του.

Σχεδόν οκτώ μήνες αργότερα, ο Γκάλινατ άλλαξε φανέλα. Και έχασε το ένα στήριγμά του.

«Ναι,συνεχίζω να παίζω, αλλά δυστυχώς η γιαγιά μου απεβίωσε. Αλλά συνεχίζει να ζει μέσα από εμένα, πρέπει να συνεχίζω να είμαι το ίδιο συγκεντρωμένος και το ίδιο δυνατός.

Πάντα ήθελε να είμαι ο καλύτερος που μπορώ και αυτό θέλω να συνεχίσω, το όνειρο που είχε για εμένα», είπε στο Gazzetta, μετά τη νίκη του Άρη απέναντι στην ΑΕΚ Betsson (93-91).

Τα πολύχρωμα παπούτσια και το step-up του Άρη

Αναφορικά με τις συνεχόμενες εύστοχες βολές στο τέλος, εξήγησε: «Το κοινό θα κάνει φασαρία, θέλει να αστοχήσεις. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι... ησυχία στο μυαλό σου. Και να τις βάλεις».

Ο Άρης μοιάζει ως ένα step-up στην καριέρα του. Και ο Γκάλινατ το αναγνωρίζει.

«Είναι, ναι. Στην Καρδίτσα έπρεπε να σώσουμε την κατηγορία. Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έχουμε δύο διαφορετικά πρωταθλήματα, έχουμε δύο στόχους την ίδια στιγμή», είπε.

Όσο για τα παπούτσια του; Ο Γκάλινατ βγήκε από τα αποδυτήρια στα Άνω Λιόσια, κρατώντας τα στα χέρια του. Φοράει ένα ζευγάρι από τα υποδήματα του Κέβιν Ντουράντ.

«Είναι από μία συλλογή πολλών παπουτσιών του KD, και μου αρέσει να φοράω πολύχρωμα παπούτσια», ομολόγησε.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα